[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #11154  27-09-2008 00:11 GMT+2 saat  

saklidusler

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 37.2%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 230
Ülke:
Meslek: öğrenci
Facebook'ta Paylaş
Muğla Üniversitesi, 03 Temmuz 1992 tarihinde 3837 sayılı Kanun ile kurulmuştur. Üniversitemizin kuruluşunda Fen-Edebiyat, Su Ürünleri Teknik Eğitim ve İktisadî ve İdarî Bilimler Fakülteleri, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu yer almıştır. Muğla’daki ilk yüksek öğrenim birimleri ise 1975 yılında Ankara İktisadî ve Ticarî İlimler Akademisine bağlı olarak kurulmuş, 1982 yılında ise Dokuz Eylül Üniversitesine bağlanmış olan Muğla İşletmecilik Yüksekokulu ile 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesine bağlı olarak kurulmuş olan Muğla Meslek Yüksekokuludur. Üniversitemizin kurulmasıyla Muğla İşletmecilik Yüksekokulu İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesine, Muğla Meslek Yüksekokulu da Üniversitemize bağlanmıştır.

Üniversitemizde faal 7 fakülte, 2 enstitü, 5 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu, 14 araştırma ve uygulama merkezi bulunmakta; 142 bölüm/program, 41 ana bilim dalında 22.000 öğrenciye 800’ü aşan öğretim elemanı ve 600’e yaklaşan idarî personel ile eğitim-öğretim hizmeti verilmektedir.

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-14 22:37
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 117 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering