[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #11003  13-09-2008 12:03 GMT+2 saat  

Can

Admin

Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Ülke:
Meslek: Webmaster
Facebook'ta Paylaş
T.C. İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul AREL Üniversitesi bünyesinde; Fen-Edebiyat, Mühendislik-Mimarlık, Güzel Sanatlar, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Fakültelerinden oluşan 5 Fakülte, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu ile 2 Yüksekokul, 1 Meslek Yüksekokulu ile Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bulunmaktadır.

İstanbul AREL Üniversitesi'nin Ana Yerleşkesi Büyükçekmece'de Tepekent Projesi içerisinde yer alan 60.000 m2'lik kapalı alanı ile her türlü teknolojik alt yapı ve konfor düşünülerek 2008-2009 Eğitim Yılı itibariyle öğrencilerinin hizmetinde olacaktır.

Üniversitenin Kuruluş Amacı
Ekonomik kalkınmanın ve ülkemizi dünya ülkeleri arasında layık olduğu saygınlığa ulaştırmanın tek yolu olan gençliğimize çağdaş, uluslararası akademik standartlarda yükseköğretim hizmetleri sunulmasını amaçlayan T.C. İstanbul Arel Üniversitesi, 18 Mayıs 2007 Tarihi ve 26526 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak kurulmuştur.

İstanbul AREL Üniversitesi;

Atatürk İlke ve İnkılâplarına Bağlı,
Küresel Düşünebilen, Dünyaya Uyumlu,
Bilimsel ve Teknolojik Gelişmelere Açık,
Ulusal Değerlere Sahip,
Evrensel Değerlere Saygılı,
Ruh ve Bedeni Sağlıklı,
Kendine Güvenli Tam,
Laik, Demokrat ve Sosyal Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ve onun Bölünmez Bütünlüğü'ne sevdalı, gençler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu