Yazar | Mesaj #9467 21-04-2008 00:28 GMT+2 saat | |||||||
MiNeCaN![]() Destekleyen ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
havası kirli genelde
nefes almak bile zor bu şehirde insanları desen... ahh beş para etmez çoğunun ciğeri her sokak başı bir dilenci nefes almak kadar yürümekte zor bu şehirde coğrafya derslerinde anlatılan geçmişteki gür ağaçlar nerede? Timur filleri bizim ağaçların arkasına saklarmış hani? Dermiş ki Evliya Çelebi Seyahat Namesinde Çankırıdan Eskişehre bir sincap gidermiş inmeden ağaçların dallarında... ee onlar nerede? ne kadar çok sevsemde boğazıma düğümleniyor bu şehir ters giden birşeyler var işte... ne tunalı nede konur var gözümde hepsi büyüsünü yitirdi bizim sokaktan farksızlar bence Başkentin kalbi Kızılay... durmak üzere can çekişiyor bugünlerde hava aydınlık sıcacıksın şu sıralar ama nefes almak bile zor boğazıma düğümleniyorsun ağır geliyorsun işte sana tahammül edemiyorum her nedense... 19 Nisan 2008 MiNeCaN
Yazar | Mesaj #9477 22-04-2008 19:07 GMT+2 saat | |||||||
@KeDi@![]() Süper Aktif Üye ![]()
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
çok doğru bi yaklaşım olmuş.eski halini görmedim ama bu hali hiç hoş deil.dışarda yürürken midem bulanıo egzoz dumanlarından.Ama yinede kopamıorum yha.sevdiklerim burada çünkü (örn sen)
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj #9480 22-04-2008 20:01 GMT+2 saat | |||||||
|
Facebook'ta Paylaş
Tweet
ah kuşum.... yerim ben snei
![]()
Yazar | Mesaj #9574 23-04-2008 19:23 GMT+2 saat | |||||||
|
Facebook'ta Paylaş