[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #686  09-03-2007 14:13 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 34
Facebook'ta Paylaş
Mynet'ten 5 GB'lik e-mail alanı

Mynet, e-mail kotasını 5 GB&񗝉ye çıkardı. Kapasite artırımı ile Mynet üyeleri, gelen emailleri uzun süre silmeden posta kutusunda tutabilecek. Yeni içerik filtreleme sistemiyle de istenmeyen e-mailler kullanıcıların posta kutusuna giremeyecek.

Türkiye&񗝉de internet üzerinden iletişimin büyük çoğunluğu Mynet&񗝉in sunduğu email hizmeti ile sağlanıyor. Mynet kullanıcıları günde ortalama 1 milyon 250 bin email gönderiyorlar. Bu yoğun trafik içerisinde kullanıcıların daha özgür olması için Mynet, e-mail kotasını 5 GB&񗝉ye çıkardı.

5 GB&񗝉nin avantajları...

Kapasite artırımı ile Mynet üyeleri, gelen emailleri uzun süre silmeden posta kutusunda tutabiliyor. Bu maillerdeki önem atfedilen belgelerse 250 MB boyutu olan &񗝈Dosya Deposu&񗝉nda saklanabiliyor; istenilen yerden ve zamanda ulaşılabiliyor.

Yeni İçerik Filtreleme Sistemiyle istenmeyen emailler engelleniyor...

Yeni içerik filtreleme sistemiyle istenmeyen emaillerin (SPAM) ve virüslerin Mynet kullanıcılarının posta kutusuna girişi engelleniyor. Bu emailler bir süreliğine &񗝈Süzgeç Klasörü&񗝉nde saklandıktan sonra siliniyor. Tespit edilen istenmeyen emaillerin ise sisteme girişi otomatik olarak engelleniyor.

Mynet&񗝉ten ücretsiz POP3 erişimi!

Mynet&񗝉in kapasite artırımının yanı sıra bir başka yeni uygulama ise, yine ücretsiz verilen POP3 desteği. Kullanıcılar böylece Mynet email ile her yerden iletişim özgürlüğüne kavuşuyor. POP3 desteği, Mynet mail adresine sahip olanlara e-mail hesabındaki bütün mailleri bilgisayara indirme; internet erişimi olmadığı zamanlarda Outlook ve benzeri e-mail programları üzerinden saklı e-maillere kolayca ulaşma ve çalışma imkânı veriyor.

Ayrıca kullanıcı cep telefonundan da tüm emaillerine kolayca ulaşabiliyor.

Bu mesaj Admin tarafından düzenlendi (07-04-2008 14:31 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu