[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26291  21-12-2019 11:10 GMT+2 saat  

mehmettunc





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Sağlık iletişimi açısından sitemizde doğru bilgiye erişim, olması edinilen bilginin güvenilir kaynaklardan alınan doğru ve en güncel bilgileri içerdiğinden bu yönden herhangi bir endişeye gerek yoktur. Sitemizde sağlık ile ilgili en güvenilir kaynaklardan alınarak büyük bir özenle hazırlanmış tamamen bilgi amaçlı olan içerikler bulunmaktadır.

Sitemizde kadın doğum, doğum, genetik estetik, jinekoloji, kızlık zarı, vajinismus, tıp sözlüğü ve cinsel sorunlar gibi kategoriler gibi önemli kategoriler de herkesi ilgilendiren en çok takip edilen güncel konulara yer verilmektedir. Sosyal ağlarda, forumlarda sıklıkla aranılan siteler arasında yer alan sitemizdeki içeriklere kolay erişim sağlanması için ters kronolojik dizinde sıralanmaktadır.

Web sitemizdeki bilgiler, sağlık alanında ziyaretçilerimizi bilinçlendirmeye yönelik bir oluşumla hazırlanmış olup, tüm bu  içerikler, bilimsel ve doğru verilere dayanmaktadır. Ayrıca, Hpv virüsü ve İnfertilite (Kısırlık) Genital Estetik  gibi kadın ve erkekleri ilgilendiren konulara da yer vermekteyiz. Sürekli güncellenen ve sağlığa yönelik bilgilerin tek bir platformda altında toplandığı sitemiz http://www.kadindogumnet.com/ bilgilendirici özelliği ve göz yormayan tasarımıyla tam bir kullanıcı dostudur.

__________________
Çevirimiçi durumu