[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26289  03-12-2019 09:57 GMT+2 saat  

mehmettunc





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Beyaz Kurumsal olarak bizi biz yapan nitelikli hizmetlerimiz kadar ve doğru ürün kullanımı kadar yemek yapmayı bir sanat haline dönüştürmemiz oldu. 1995 yılında Beyaz Kurumsal adı altında yemek üretimi ve catering alanında hizmet vermek amacıyla kurulan firmamız son teknoloji Ekipmanlarla donatılmıştır. Siz değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda toplu yemek üretim alanında profesyonel kadrosu ile hizmet etmektedir.

Besleyici değerleri yüksek, her kültürden insana hitap edebilecek, birbiri ile uyumlu yemeklerin yer aldığı menülerimiz Hijyen lezzet, kalite kadar, her bütçeye uygundur. Avrupa standartlarındaki toplu yemek üretim ve yerinde yemek hizmeti vermekteyiz. Ayrıca yerinde yemek hizmetlerimizde size gereken olan ihtiyaçlarınızı Optimum seviyede tutmaktayız. Bu sayede ihtiyacınızdan fazla hizmet alıp daha fazla ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

Bu doğrultuda kullanmış olduğumuz tüm gıda ürünleri, gıda güvenliği açısından mühendislerimiz kontrolü altında kurulumu yapılarak uygulanabilir hale getirilmiştir. Ayrıca gıda ile temas halinde olan tüm alet ve ekipmanların kalitesi kadar firmamız yüksek standartlarda yemek hizmeti sizlere sunmak için gerekli tüm kapasiteye sahiptir.
Hakkımızda fikir almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz; https://beyazkurumsal.com/

__________________
Çevirimiçi durumu