[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26255  19-09-2019 10:28 GMT+2 saat  

mehmettunc





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Erken boşalma en yaygın cinsel problemlerden biridir. Tıp Birliğine göre 1 dakika içerisinde gerçekleşen boşalmalara erken boşalma denir. Bu durum erkeğin ilk cinsel birlikteliğinde de meydana gelebilir, sonradan da oluşabilir. Özellikle genç erkeklerde bu durum daha sık yaşanır. Bir erkek için yaşanan bu durum kuşkusuz büyük stres kaynağıdır. Ancak cinsel deneyimlerde sayı arttıkça erkek de boşalma refleksini kontrol etmeyi öğrenebilmektedir.

Erken Boşalma Nedenleri
Cinsel hayatta deneyimsizlik, aşırı heyecanlanma, yaşanan stres, depresyon hali, psikolojik sorunlar erken boşalma nedenleri arasındadır. Erken boşalma psikolojik faktörler sebebi ya da sinir sistemi kaynaklı nedenlerle de oluşabilmektedir. En çok rastlanan risk faktörü ise sertleşme sorunudur. Erken boşalma ile ilgili olarak gerek biyolojik gerek psikolojik incelemeler adına tedaviler mevcut olup ilgili merkeze başvurmak yeterli olacaktır. Tedavisinde fiziki muayene ve bazen de ayrıntılı tetkiklerle çözüme adım adım gidilir.

Altta yatan sebebin nedeni bulunduğunda da bu sebep ortadan kaldırılır. Lokal ilaçlar ya da cinsel terapi egzersizleri üzerine yoğunlaşarak tedavi aşamasına geçilir. https://www.cemozluk.com/ sitesinden ayrıntılı bilgiler alabilir, konu ile ilgili sıkıntı yaşanıyorsa tedavisi için hizmet alınabilir.

__________________
Çevirimiçi durumu