[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26241  11-06-2019 12:41 GMT+2 saat  

mehmettunc





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Tabela imalatı alanında uzun yıllardır, edindiğimiz tecrübe ve deneyim ile yenilikçi ve çağın gerekliliklerine uyan koşullarda üretim yapıyor ve hizmet veriyoruz.
Tabela firmanın faaliyet alanı her ne olursa olsun, firmaların kurumsal kimliklerini ya da markalarını ön plana çıkarmak, firmanın görünürlüğünü etkin kılmak adına en etkin reklam araçlarından biridir.

Firmamız bu alandaki ihtiyaçlarınızı en ekonomik ve en şık tasarımlar ila karşılayabilecek deneyimdedir.
Tabela Modelleri

Tabela modelleri arasında en doğru kararı verebilmek için, tabela yapılacak alanın fiziki koşulları , bütçeniz ve almak istediğiniz etkiye göre bir yönlendirme yapmak her zaman daha sağlıklı sonuçlar almanızı sağlar. Tabela modelleri arasında en çok tercih edilen tabela çeşitlerinden biri ışıklı tabelalardır.

Işıklı Tabela uygulandıkları alanın daha dikkat çekici hale gelmesini sağlamak için son derece ideal olan tabela türlerindendir. Bunun dışında totem tabela, vinil tabela, şantiye tabelaları, kutu harf ve pleksi tabela çeşitleri vardır.

Tabela Fiyatları
Tabela konusunda fiyat belirleyebilmek için öncelikle, tabelanın ölçüsü, çeşidi, kullanılacak malzemenin özellikleri belirlenmeli bu kriterlere göre maliyet hesabı çıkartıldıktan sonra fiyatlandırılması yapılmaktadır.

__________________
Çevirimiçi durumu