[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26183  20-05-2015 11:18 GMT+2 saat  

totoroo





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Rüyada martı görmek, her derde deva olacak haber ya da kişi olarak tabir edilirken diğer yandan da rüya sahibi için iyilikle, hayırlı ve güzel olanla karşılaşmasına delalet eder. Kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi için bol kısmetli olduğu yorumu yapılır. Rüyada martı görmek, hayatın da işlerin de tam da olması gerektiği gibi yani rüya sahibine fayda getirecek ve mutluluk verecek şekilde gideceği anlamına gelir. Sağlık, şifa, huzur ve para ile değerlendirilir.
rüya yorumları
Rüyada Martı Öldürmek
Rüya sahibinin yaşam şartlarının en üst seviyede olmasına yani hayat standartlarının çok yüksek olmasına tabir edilir. Bu bolluk ve rahatlık rüya sahibine gökten zembille gönderilmemiş, rüya sahibinin tırnakları ile kazıyarak elde edilmiştir.
Rüyada Martı Saldırısı
Rüya sahibinin güvenliğini tehdit eden kişilerin varlığına işaret eder. Rüyada kendisine martı saldırdığını gören kişinin çevresinde kötü niyetli kişiler dolaşıp duruyor ve açık bekliyorlar demektir.
Rüyada Martı Yakalamak
Rüyada martı yakalamak şans anlamına gelir. Rüya sahibinin her türlü problemine bir çözüm bulmasına ve başına dert olan işlerden kendini kurtarmasına işaret eder. Bu sayede kişi, işine daha iyi kanalize olacak ailesiyle de daha fazla ilgilenme imkânı bulacaktır.
Rüyada Martı Yumurtası Görmek
tarot
Büyük ve yüklü bir kısmet anlamına gelir. Rüya sahibinin nasıl harcayacağını ve bitireceğini şaşıracağı kadar büyük paralar kazanması şeklinde tabir edilir. Kişi, eline geçen bu şansı ne yaparsa doğru kullanır ve üzerine ekler diye düşünüp duracaktır.

__________________
Çevirimiçi durumu