[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26161  28-04-2015 10:43 GMT+2 saat  

totoroo





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Patlayan ve artık çalışmayacak ampullerinizi değerlendirmek çok yaratıcı bir kendin yap fikri olarak geldi. Ampul gibi, cam ve kimyasal içeren bu malzemelerin doğada çözünmeleri epey bir zor. işte bu sebepten, onları aşağıdaki gibi bir tür saksıya çevirmek olası ve oldukça eğlenceli, dahası da güzel dekoratif bir fikir..
hobi malzemeleri
Ampullerden dekoratif vazolar ve de çağdaş lambalar yaratmak mümkün. üstelik bunları yapmak çok fazla basit. Ampulün içini çıkardıktan sonra geriye onları sabitlemek kalıyor. içini dikkatlice aşağıdaki galerideki gibi gösterildiği benzeri çıkarmak gerekiyor. Sonra ampulün baş bölümünü iple kaplıyorsunuz. içini su ve çiçekle doldurup, gene iple dilediğiniz yere asabilirsiniz.illa doğal ki bir tür vazo şekilde kullanacaksınız diye bir şey bulunmaz. Büyük olanların içini, renkli taşlarla veya şekerlerle doldurup, dekoratif bir eşya biçimine dönüştürebilirsiniz. yahut küçük olanları tek tek boyayıp yukarıdaki gibi dekoratif bir eşya yaratabiliriz.şayet boyama yaparak, yaratıcılığınızı kullanmayı seviyorsanız, Kapadokya daki balonları evinize getirmeye ne dersiniz.
mum yapımı
Bize tek lazım olan ampulleri boyamak ve ardından da iplerle tavana asmak.Bir de doğal ampulleri yanmasa da, içlerini çıkaramasanız da dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. bana bunları yapmak biraz daha zor bu gibi geldi, pek emin olamadım. Ben henüz denememiş olsam da, yapmaya karar verdiğimde tercihimi vazo haline getirmekten yana kullanacağım.

__________________
Çevirimiçi durumu