[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26144  15-01-2015 12:20 GMT+2 saat  

dilokullari





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
[IMG]http://i59.tinypic.com/raxdoj.jpg[/IMG]

Son zamanların en büyük pazar piyasasının oluşmasında büyük bir faktör olan cep cihazlarında bir çok alım imkanları yaratılmıştı. Bu alternatiflere son zamanlarda pürüzler oluştukça, engellemelerin açıklıklarına karşı bir çok seçeneklerde yaratılmıştır. Mobil telefonlarının taksitli satışlarında pazarlamacılar yarattıkları seçeneklerle büyük olanakların yanı sıra sahip oldukları satışlarına büyük olanaklar sağlamışlardır. Tabii ilk olarak birden fazla satışcılara ön ayak olan bu parça parça ödeme mobil cihaz satışlarında birden fazla büyük firmalarda yararlanmıştır.

Küçük kuruluşlarda büyük kuruluşlara kadar kullanılan bu fonksiyonlu satışlarla taksitli telefon satımlarında pürüzlere karşın birden çok kullanıcı yararlanıp talep ettikleri cihazların sahipleri olmuşlardır. Akıllı cihazlarda çok fazla alternatifler varken en yeni çıkan akıllı telefonlar karşısında kendilerini durduramayan mobil cihaz kullanıcıları en yeni çıkan ürünlerin sahibi olmak için, sunulan bu seçenekli taksitli telefon satışlarından yararlanarak farklı ürün satışları yardımıyla kullanıcıs olabilmişlerdir. Öyle ki bu cihazların kullanımı olabildiğince eğlenceli ve zevkli olmalarının en can alıcı nedenleri olduğu gözükmektedir. Her ilerleyen gün gelişen teknoloji tarafından yeni çıkan telefonların kullanımlarında birden çok değişiklikler yaratılarak yaşamı daha basitleştirecek özellikleri sayesinde yaşamın bazı alanları daha alternatifli ve zevkli bir hal almıştır. Özellikleri her geçen gün değişen bu telefonlarda yeni ilave edilen nitelikleri göz kamaştırıcılığı karşısında tecrübe edinenlerin kendilerini almamak için alıkoyamamalarını akıllı cihazları tecrübe edinince daha iyi anlaşılmakta. Bu cihazlara sahip olmak için ilk olarak tercih edilen mobil hat şirketleri olabildiğince etkili faktör oldukları için alıcılara sundukları vesileler 24 ve 36 ay kadar olabilmesi daha çok alımlı bir hal söz konusu olduğundan taksitli mobil telefon alıcılarının ilk seçenekleri olmayı başarmışlardır. Bir çok yerde de bu yazıda bahsedilmesine rağmen olabildiğince seçenekler arasında mobil hat firmaları bu bahisde oldukça yer edip, cihaz satışlarında patlamalar oluşmasını sağlamışlardır. Günümüz yaşamında bir saniye dahil artık mobil telefonlar olmadan geçirmeyenler için çok iyi bir durum olmuştur. Mobil hat şirketleri üstüne üstelik bu taksitli satışların yanında imkan verdikleri bir çok seçenekli konuşma zamanı, mobil internet ve sms şeklinde belirtikleri muayyen kriterlerle bir çok müşterinin seçme sebeplerine avantaj sunmuşlardır.

Her geçen zamanımız ileri teknoloji tarafından taksitli telefon satışlarına dair birçok alternatifli satışlar varken, üstüne üstelik birde her yeni özellik daha cezvedici olabildikçe talep edilen ürün sahibi olmak artık çok kolay. Mobil hat firmaları tarafından sunulan parça parça ödemeli alışverişler sayesinde her daim bir yeni cihaz sahibi olmamak imkansız gibi bir hal söz konusu artık. Bu cihazları kullanmamak için hiçbir sebeb kalmadığı gibi yaşanılan teknoloji çağına ayak uydurmak mecburi bir durum söz konusu almıştır.

__________________
Çevirimiçi durumu