[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26117  12-05-2014 15:07 GMT+2 saat  

dilokullari





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş


Sense 6 ile donatılan HTC One M8, metal kasası ve bunun yanında Akıllı Sensör Hub özelliği ile kullanıcının taleplerini öngörerek günlük faaliyetlerini hafifleten Motion Launch teknolojisini kullanıyor. M8, yeni ikili kamera yeni teknolojisiyle yaratıcı ve profesyonel kamera kalitesinde çekim yaparken, BoomSound ile yeni telefonlarda ki yeniden kaliteli ses standartlarını belirliyor.

Tasarım ve kalitede yeni bir dönüm noktası olan M8, daha göze hitap eden ulaşması mümkün bir görüntü için yeni ustalıkla geliştirilmiş görüntüsüyle dikkat çekiyor. Kibar, yüksek kaliteli ve dayanıklı metal gövdesi tek parça beş inç 1080p ekranı komple kaplarken, kenarlara doğru da inceliyor. Bu da daha pürüzsüz ve kavisli yumuşak ve doğal bir tutuş sağlıyor.

2300 Mhz dört çekirdekli Krait İşlemciye sahip Qualcomm Snapdragon sekizyüzbir işlemci ve entegre 4G’ye sahip yeni One M8, en son sürüm Android versiyonu olan Kitkat işletim sistemiyle destekleniyor. Yeni HTC M8 yep yeni HTC Sense 6 ile beraber geliyor. Daha net ve daha nitelikli görüntü sunması amacıyla tamamen baştan yapılmış olan Sense 6 cesur ve kişiselleştirilebilen renk renk görseller bulunduruyor ve daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Yeni bir heyecanlandıran görünümler oluşturmak için farklı etkinlik yerleri arasında bulunan galeri düzenlemesini öncelik olarak atayan HTC tasarımcıları M8’de bir objeyi gösteren bütün görselleri sezgisel olarak bir tek albüme taşıyan, görüntü içerikli bir arama aracı olan Image Match’i de müşterilerine sunuyor. En son olarak yavaş çekim modunu da özelliklerine katan yeni HTC One M8, bu fotoğraf modu ile HD kalitesinde ağır çekim videolar çekmenizi ve daha önce ki zamanlar da çektiğiniz videoları düzenleyerek istediğiniz bölümleri yavaşlatmanızı sağlıyor. Bu özellik de videolarınıza daha kuvvetli duygularınıza hitap edebilmenizi veya sevdiğiniz anları öne çıkarmanızı sağlıyor.

Avea aboneleri faturalı ya da faturasız müşterilerine aylık 50 TL ek ücretle sahip olabilirsiniz.

__________________
Çevirimiçi durumu