[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26096  11-02-2014 14:11 GMT+2 saat  

dilokullari





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş


Turizme bulut tabanlı çözümler sunan Cloud Arena, ülkemizde bu yıl ilk kez düzenlenen EuroCloud Awards'ın TR ayağında, En İyi Teknoloji Firması alanında birinciliği aldı. Bununla 28 ülkeden adaylar arasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
Cloud Arena firmasına Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye birinciliğini getirmesini sağlayan ürünü ise HotelRunner.


HotelRunner neye yarar?
HotelRunner, tesisinize özel internet içeriğinizi çok kolay bir şekilde oluşturup içeriği yönetmenizi, küresel görünürlüğünüzü bir üst düzeye çıkartmanızı, odalarınızı ve müşterilerinizi yönetip durumlarını anlık öğrenmenizi ve düşünebileceğiniz tüm online mecra ve kanallardan rezervasyon kabul etmenizi sağlayan dijital tesis pazarlama ve yönetim sistemidir.


HotelRunner otelim için ne gibi bir kazanç sağlar?
HotelRunner, online oda ve fiyat yönetim sistemi, oteliniz için pro bir internet sitesi ve Facebook otel sayfası, bütün online rezervasyon ve ödeme kabul etme olanağı, müşteri yönetimi ve bunun yanında sosyal mecra görünürlüğünü maksimum noktaya çıkartmak için kullanabileceğiniz sosyal promosyon ve kuponlar sağlamaktadır. Servisimiz bilgisayarlarda, mobil ve tablet cihazlarda sorunsuz çalışır.


HotelRunner otelime yeni müşteriler çekmeme nasıl yardım eder?
HotelRunner model odalarınızı kendinize ait internet sitenizden ve Facebook aracılığıyla satmanızı; uluslararası çevrimiçi satış kanalları ve acentelerle sisteme entegre olmanızı sağlar.

HotelRunner'la motelimin odalarını satmaya başlamak için ne kadar ödemeliyim?
Baştan satın almanız gereken hiçbir şey yok, kurulum ve yazılım yoktur. Hiç para ödemeden başlayabilir ve gerektiğinde kullandıkça ödeyebilirsiniz. Hemen şimdi otelinize bir iyilik yapıp online rezervasyon konusunda tam olarak uzman bir platforma otel yönetiminizi taşıyın.

__________________
Çevirimiçi durumu