[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26068  06-11-2013 14:49 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Turkcell Superonline'ın fiber interneti Gaziantep Divan Otel’de

Gaziantep’in önemli turistik otellerinden Divan Otel ses, internet ve merkezi güvenlik sistemi altyapısında Turkcell Superonline kalitesine terfi etti. Akcanlar Grup bünyesinde yer alan Gaziantep Divan Otel bu işbirliği ile müşterilerine yüksek hızda internet, ses ve merkezi güvenlik sistemi için altyapı hizmeti sunacak.

Türkiye’de dünya ile aynı anda fiber çağını başlatan Turkcell Superonline, yatırımlarını kesintisiz olarak sürdürdüğü “Güneydoğu’nun kalbi” Gaziantep’te yeni işbirlikleri ile büyümeye devam ediyor.



Son olarak Akcanlar Grup iştiraklerinden Gaziantep Divan Otel iletişim ve sanal güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere Turkcell Superonline’ı tercih etti. Kaliteli ve hızlı iletişim ile müşterilerine konforlu bir konaklama deneyimini her alanda yaşatmak isteyen Gaziantep Divan Otel’in, Turkcell Superonline’dan aldığı hizmetler arasında 20 Mbps Metro Ethernet internet, herhangi bir sabit ücret ödemeden yüksek ses kalitesi ile görüşme imkanı sağlayan ses hizmeti ve Turkcell 3G Multi Modem ile internet yedekliliği yer alıyor.

Gaziantep Divan Otel’in güvenlikle ilgili ihtiyaçlarını da ilk yatırım maliyeti olmadan karşılayan Turkcell Superonline, bu işbirliği kapsamında otelin kanunen tutmak zorunda olduğu kablosuz ağ üzerinden kurulan bağlantıların log kayıtları ile yönetilebilir merkezi güvenlik sistemi hizmetlerini de üstlendi.

“İpek Yolu’ndan fiber yoluna Gaziantep…”
Turkcell Superonline Kurumsal Satış Direktörü Barbaros Özdemir, konuya ilişkin değerlendirmesinde “Tarihi İpek Yolu’nun önemli duraklarından olan Gaziantep’i bundan üç yıl önce hayata geçirdiğimiz yatırımlarla fiber yolumuzun temel noktalarından biri haline getirdik. Gaziantep’i 870 km’lik fiber optik ağla donatarak 1000 Mbps hızında interneti yaklaşık 86 bin ev ve işyerinin kapısına kadar ulaştırdık. İş’te Teknoloji Hamlesi kapsamında şirketlerin ihtiyaçlarını analiz ederek, işlerini büyütmeleri ve verimliliklerini artırmaları için birlikte yol haritaları belirliyoruz. Gaziantep’teki kurumsal satış ekiplerimiz de şehri rekabette bir adım öne çıkarmaya yönelik olarak bu çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda son olarak Gaziantep Divan Otel’i kapsamlı ve kaliteli hizmetlerimizle buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

__________________
Çevirimiçi durumu