[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25918  03-04-2013 13:55 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Turkcell Platinum ve MasterCard ile Galatasaray – Real Madrid maçına götürüyor

Turkcell Platinum, MasterCard işbirliği ile müşterilerini 9 Nisan’da İstanbul’da oynanacak Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçına götürüyor. 28 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında, futbol aşkını www.pahabicilemezfutbolaski.com sitesinde en yaratıcı şekilde ifade eden 22 Turkcell Platinum müşterisi unutulmaz bir deneyim yaşayacak. Turkcell Platinum müşterilerinin çocukları maçın açılış seremonisinde sahaya çıkarak yıldız futbolculara eşlik ederken, anne ve babaları da maçı tribünden izleyecek.



Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in “ayrıcalıklar dünyası” Turkcell Platinum, bu kez sporseverleri heyecanlandıracak bir deneyimle zenginleşiyor. Farklı alanlardaki etkinliklerle müşterilerini “ayrıcalıklar dünyasına” bağlayan Turkcell Platinum, MasterCard iş birliği ile, Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi rövanş karşılaşmasında 22 müşterisine çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

9 Nisan’da İstanbul’da oynanacak Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında, 22 Turkcell Platinum müşterisi maçın heyecanına tribünden ortak olurken çocukları da maç öncesi yapılan açılış seremonisinde, yıldız futbolcularla el ele sahaya girme şansı bulacak.



Bu unutulmaz anları çocuklarıyla paylaşmak isteyen Turkcell Platinum müşterilerinin, 28 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında, önce www.pahabicilemezfutbolaski.com sitesinde futbola duydukları sevgiyi en yaratıcı şekilde anlatarak kampanya sayfasından kayıt olmaları gerekiyor.



Futbola duyulan sevgiyi yaratıcı, özgün, ilginç ve yapıcı şekilde anlatanlar, yarışma jürisi tarafından yapılacak olan değerlendirme sonunda belirlenecek. Kazanan 22 Turkcell Platinum müşterisinin çocukları yıldız futbolcularla açılış seremonisine çıkarken onlar da bu eşsiz anın keyfini tribünde yaşayacak.

MasterCard,UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsorudur. Çocukların yıldız futbolculara eşlik etmesi MasterCard tarafından sağlanılan bir ayrıcalıktır.

__________________
Çevirimiçi durumu