[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25907  22-03-2013 16:10 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
GTI Travel, MTS-OTS Grubu ile Yurtiçi hizmetler için stratejik ortaklık imzaladı

Almanya merkezli GTI Travel ve Avrupa’nın en büyük incoming hizmet şirketlerinden biri olan MTS-OTS Grubu, aralarındaki işbirliğini daha da büyütecek yeni bir protokol imzaladı. Her iki grubun Türkiye'deki incoming hizmetlerini genişletecek olan bu yeni ortaklık yapısına göre, MTS-OTS Grubu 22 Mart 2013'ten itibaren, GTI Travel’ın Antalya Havaalanı’na gelen misafirlerine de hizmet verecek.

GTI Travel ile MTS-OTS arasındaki bu işbirliğinin her iki taraf için de büyük avantajlar sağlayacağını belirten GTI Travel Genel Müdürü Hakan Katlandur ve MTS-OTS Türkiye Genel Müdürü Münci Karakaya anlaşmayı şöyle yorumladılar:

“GTI Travel böylece, MTS-OTS'in uzun yıllara dayanan deneyiminden ve teknolojik altyapısından faydalanarak, pozisyonunu genişletecek ve sürdürülebilir kılacaktır. MTS-OTS Grubu ise, GTI Travel’in sektördeki büyük varlığından ve gücünden yararlanacaktır."

GTI Travel: Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü
Almanya’nın en büyük 10 tur operatörü arasında yer alan ve aynı zamanda Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü olan GTI Travel geçtiğimiz yıl Dutch Travel International (DTI) ile birlikte Almanya, Hollanda, İsviçre, Avusturya ve Polonya’dan, Antalya’ya yaklaşık 700 bin turist getirdi.

MTS-OTS: GTI Travel ile Antalya’da 600 otele hizmet verecek
2012 yılında Akdeniz ve Atlantik Okyanusu çevresindeki 14 ülke ve 59 destinasyonda hizmet veren MTS-OTS Grubu, 10 bin otele 3.6 milyondan fazla misafir getirdi. Kardeş şirketi Axis Data ile birçok tur operatörü için incoming hizmetinde öncülük eden MTS-OTS ve GTI Travel bu güçlendirilmiş işbirliği sayesinde Antalya bölgesinde yaklaşık 600 otele hizmet verecek.

__________________
Çevirimiçi durumu