[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25863  06-02-2013 15:04 GMT+2 saat  

DELTAFX


Huzuristan Üyesi


Tecrübe Puanı.: 36.8%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 226
Şehir:
Ülke:
Meslek: deltafx
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
“Akıllı Kadınlar”, Watsons’da indirimli alışverişe devam ediyor

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü, Watsons işbirliğiyle her ay farklı ürün gruplarında avantajlı alışveriş imkanı sunuyor. Kulüp üyeleri, şubat ayı boyunca parfüm alışverişlerinde yüzde 30 indirim kazanıyor


Turkcell, Akıllı Kadınlar Kulübü ile kendine ve evine iyi bakmayı bilen tüm kadınlara ayrıcalıklar sunmayı sürdürüyor. Bakımlı ve güzelliğine düşkün kadınlar için Watsons mağazalarında her ay farklı bir ürün grubunda indirim sunan Akıllı Kadınlar Kulübü, 31 Ocak-27 Şubat 2013 tarihleri arasında kampanya dahilindeki parfümlerde yüzde 30 indirim sağlıyor. İndirimden yararlanmak isteyen kulüp üyelerinin kasaya telefon numaralarını söylemeleri yeterli oluyor.

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü ve Watsons arasında geçen yılın temmuz ayında başlayan işbirliği, ilk ayında 100 bin kadına indirim avantajı sağladı. Her geçen gün genişleyen işbirliği sayesinde Turkcell Akıllı Kadın üyelerine özel, her ay yenilenen makyaj, şampuan, yüz bakımı gibi ürün gruplarını kapsayan kampanyalar düzenlendi. Akıllı Kadınlar Kulübü ve Watsons, 2013 yılında kendine bakmayı bilen kadınlara uygun koşullarla alışveriş imkanı sağlamayı hedefliyor.

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü’ne üye olmak için KADIN yazarak 2222’ye ücretsiz mesaj göndermek yeterli. Kulüp üyeleri ayrıca ücretsiz özel servislerden, konuşma kampanyalarından, evde ve mutfakta tasarruf sağlayan ayrıcalıklı indirim fırsatlarından da yararlanabiliyor.

__________________
Çevirimiçi durumu