[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25579  27-09-2012 15:42 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Google Başkanından Gangnam Style
Google'ın Başkanı Eric Schmidt, Nexus'un tanıtımları iyi gidiyor olacak ki Kore'de Gangnam Style yaptı. Hem de Gangnam Style'ın mucidi PSY ile birlikte!


Uzun bir süre Google'ın CEO'luğunu yapan, şimdilerde ise Google'ın Başkanlık görevini sürdüren Eric Schmidt bu sefer farklı görüntüsüyle geliyor.

Google'ın tanıtımlarını gerçekleştirmek üzere Doğu Asya turunda olan Eric Schmidt, iki gün önce Tokyo'da Google'ın yeni tableti Nexus 7'yi tanıtmıştı. Buradaki gezisini bitiren Schmidt, daha sonra Güney Kore'nin başkenti Seul'a geçti. Burada da Nexus 7 ve Google hizmetlerinin tanıtımını yapan Eric Scmidt'in konuğu son günlerin en popüler ismi PSY oldu.



YouTube'da rekorlar kıran ve artık her gün milyonlar tarafından izlenen Gangnam Style'ı söyleyen ve o muhteşem(!) dansı yapan PSY, bu sefer de Google'ın başkanı Eric Schmidt'e bu dansı öğretti.

Ellerini üst üste koyup at koştururmuş gibi yapan Eric Schmidt'i görmek gerçekten bir hayli keyifliydi. Son günlerde patent davalarıyla gündeme gelen teknolojide böyle hoş bir anın yaşanması da yüzleri gülümsetti diyebiliriz.

Eric Schmidt'in Gangnam Style yaparkenki videosu YouTube üzerinden silindi fakat resimleri şu an tüm internette dolanıyor.

__________________
Çevirimiçi durumu