[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25410  29-08-2012 10:48 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
ASELSAN: “Sınırları korumaya hazırız”

Son dönemde yaşananların ardından ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, özellikle sınır ihlallerinin önüne geçebilecek gözetleme, hareket belirleme ve hedef tespiti gibi konularda görev alabileceklerini ifade etti.



Son 30 yılın en büyük sorunu olarak karşımıza çıkan PKK, Irak ve Suriye’deki karışıklıklar nedeniyle sınır ötesinde konuşlanabiliyor. Bu sorun Türkiye’nin sınırlara yakın karakollarını müdafa edememesine sebep oluyor. Ayrıca bu nedenle, ilerleyen dönemlerde olası çatışmalarda Türkiye’nin zayıf karnını açık ediyor.Ülke içinde üretilecek çözümlere ihtiyaç duyduğu görülüyor.

Ülkemizdeki savunma sanayisinde yer alan şirketler oldukça başarılı çalışmalar yapabiliyor. ASELSAN da bu başarılı çalışmaları yürüten şirketlerden biri. ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman da Türkiye’nin sınırlarını korumaya hazır olduklarını açıkladı.

Gözetleme, hareket belirleme ve hedef tespiti gibi konularda uzmanlaştıklarını dile getiren Ergeneman, son zamanlarda gündemde yer alan sorulara da açıklık getirdi. ASELSAN’ın hisselerinin İsrail’e satıldığı haberlerini yalanlayan Ergeneman, şirket hisselerindeki yabancı miktarının yüzde 20-25’ten yüzde 45’e çıktığını ancak alıcıların büyük oranda ABD ve Avrupa’da olduğunu aktardı.

Haberleşme konusunda önemli ihracat rakamları yakaladıklarını dile getiren ASELSAN genel müdürü, ABD’ye 40 bin telsiz satışı gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Beyin göçünü tersine çevirmek istediklerini belirten Ergeneman, 2006 yılından bu yanan 66 kişinin işe başladığı bilgisini verdi.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu