[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25386  26-08-2012 12:57 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Twitter, Linux'e Girerek Gönül Aldı
Twitter API'sinde kısıtlamalara giderek geliştiricileri ve açık kaynak kod severleri üzen Twitter, beklenmedik bir şekilde Linux Vakfı'na girerek, gönül almasını bildi.


Facebook ile beraber sosyal ağ dendiğinde ilk akıllara gelenlerden olan Twitter, Facebook'a göre daha son kullanıcı dostu yapısıyla dikkat çekiyor.
Geniş API'lerinde daralmaya giden ve bu yüzden yazılım geliştiricilerin tepkisini çeken Twitter, geliştiricilerin gönlünü almayı bildi.



Twitter, on binlerce Linux tabanlı sunucu sistemlerde çalışıyor. Bu yüzden açık kaynak geliştiricilerine destek olmanın vakti geldiğini düşünen Twitter, Intel, Google, IBM ve HP gibi üyelerin arasına katıldı.

Twitter'ın açık kaynak kod yöneticisi Chris Aniszcyk, Linux ve onun gibi sistemlerinin yetenekleri geliştikçe, kendileri ve pek çok teknolojik şirketin altyapısında kullanılacağını ve bu yüzden iş birliğini arttırmaları gerektiğini anladıklarını söyledi.

Ayrıca önümüzdeki hafta LinuxCon etkinliğinde bir Tweet attığınızda, arka planda yapılanları gösterecek bir sunum hazırlanacak. Bakalım Twitter ile daha da güçlenen Linux Vakfı, nasıl yenilikleri hayatımıza getirecek?

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu