[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25174  07-04-2012 15:07 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Koç.net’i Vodafone Net yaptı, pakete 125 yeni ürün ve hizmet ekledi
Satın aldıkları alternatif telekom operatörü Koç.net’i, Vodafone Net yaptıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, “Sabit hizmet gelirlerimiz iki kat arttı. Vodafone Net, müşterilerimize 125 ürün ve hizmet sunacak” dedi.


VODAFONE Türkiye, 30 Kasım’da alımını tamamladığı alternatif telekom operatörü Koç.net’i Vodafone Net olarak isimlendirirken, sabit hizmet gelirlerini de iki katına çıkardığını açıkladı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Koç.net’in bünyelerine katılmasıyla sabit hizmet gelirlerini iki kattan fazla büyüttüklerini söyledi.

Tek elden hizmet

Ürün ve hizmet portföylerini de üç katı genişlettiklerini, altyapı ve hizmet noktalarını ise 1.5 katı çoğalttıklarını kaydeden Timuray, “Sadece sabit hizmetlerimize odaklı çalışan sayımız ise üç katına çıktı. Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yüzde 58’inin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elde karşılayan operatör konumuna geldik” dedi. Timuray, Vodafone Net’in mobil ve sabit ses, mobil internet ve ADSL hizmetlerini daha geniş bir ürün yelpazesiyle sunacağına da işaret ederek, tüm işletmelere tek elden tüm telekom ihtiyaçlarını karşılayarak tasarruf etme olanağı sunmayı amaçladıklarını vurguladı.

125 ürün sunulacak

Vodafone Net’le kendileri için yeni bir dönemin başladığını dile getiren Timuray, şöyle konuştu: “2010’da Borusan Telekom’u, Vodafone Türkiye bünyesine katmıştık. Koç.net’in de aramıza katılmasıyla yeni bir sayfa açtık. Koç.net, toplam iletişim hizmetleri stratejimizin önemli bir halkası oldu ve adını Vodafone Net yaptık. Bu markayla müşterilerimize 125’den fazla ürün ve hizmet sunacağız. Koç.net’in şirketimize katılmasıyla, sabit hizmet gelirlerimizi iki kattan fazla büyütmüş oluyoruz.”
Kurumsal gelirde artış
Vodafone Türkiye, 2011/2012 mali yılının ilk yarısında kurumsal segment gelirlerini de iki yıl öncesinin aynı dönemine göre iki katına çıkardığını duyurdu. Vodafone Türkiye’nin sabit hat gelirleri, 2010-2011 mali yılında 101 milyon lira olarak gerçekleşmişti. Vodafone, Koç Holding bünyesindeki alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’in yüzde 99.99 hissesini 29.99 milyon liraya 30 Kasım’da satın almıştı. Vodafone Net, mobil ses, sabit ses, mobil internet ve ADSL hizmetlerini sunacak.

Yüzde 32 tasarruf yaptıracak

VODAFONE Türkiye Kurumsal İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Phil Patel, “Koç.net’le çıkan sinerjinin ilk ürünü olan ve hem ADSL hem de mobil hizmetleri birarada sunan paketle telekom giderlerinde yüzde 32’ye varan tasarruf sağlayacağız.”

İnternette yeni kampanya başlattı

VODAFONE Türkiye, Vodafone Net’le kurumsal yeni internet kampanyaları da başlattı. Sadece ADSL Kampanyası’yla 24 ay taahhüt veren müşterilerine ADSL hizmetini 1 TL’ye verecek. Bu fiyat limitli ADSL için ilk 3 ay, limitsiz ADSL için ise ilk 5 ay geçerli oluyor.

__________________
Çevirimiçi durumu