[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24942  27-02-2012 15:19 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
SGK GSS AKTİVASYON REZALETİ!


22 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Babam SSK'lı olduğu için onun sosyal güvencesinden yararlanmam gerekiyor. 13 şubat pazartesi günü Bağcılar Sgk müdürlüğüne babamın üzerinden sigortadan faydalanmak için aktivasyon işlemini yaptırmak üzere bizzat gittim. Öğrenci belgemi ve bilgi formumu burada çalışanlara iletmiştim. 3 gün içinde açılacağı bilgisini çıkarken almıştım. Hastaneye tekrar gittim, aradan 1 hafta geçmesine rağmen sigortanın aktif edilmediği bilgisini aldım. Hastanede gelir tespiti yapılması gerektiği notu olduğunu belirtmişlerdi.Kaymakamlığa gittim ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında bekledim. Burada da 25 yaş altı ve öğrenci olduğum için tespit işlemi yapılması gerekmediği ve babamın üzerinden yararlanabileceğimi ilettiler. Aradan 10 gün geçti ve sağlık provizyon sorgulama linkinden sigortanın aktif edildiğini gördüm. Hastaneye gittiğimde ise sigortanın yine aktif olmadığını söylediler. Daha sonra tekrar Bağcılar SGK müdürlüğüne gittim ve sigortanın neden aktif edilmediğini sormak için sıra bekledim. Sıram geldiğinde tekrar öğrenci belgesi alınması gerektiği ve hiçbir şey yapamayacakları bilgisini verdiler. Ben de tekrar belge gerektiğini bilmediğim için okuldan bir daha belge almamıştım. Bu şekilde bir sıkıntı yaşıyorum ve halen sigortam aktif değil.

Sistem malesef ki işlemiyor ve kimse de bilgi vermiyor. Verdiğim belgeler nereye gitti de tekrar tekrar benden belge istiyorlar?

1 Aydır tedavi olacağım, okul tatil olduğu için bir an önce olayım demiştim fakat okul açıldı dersler başladı ve hala tedavi olacağım.


Hüseyin Can ÇALIŞAN
Tel: 0532 713 87 88

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu