[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #24815  11-02-2012 11:30 GMT+2 saat  

ahmet

Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Ülke:
Meslek:
Ana Beatriz Barros Kimdir?Kaç Yaşında? Boyu Kaç Cm? Kaç Kilo? Kaç Doğumlu? Doğum Tarihi? Kaç Beden? Hangi Üniversiteden Mezun? Nereli?, Biyografi, Hayatı, Kiminle Evli? Evli Mi? Çocuğu Var Mı? Ne Zaman Doğdu? Kocası Kim? Beyaz Show'da Çıkan Anna İsmi Ne? Adı Ne? Kim? 10 Şubatta Çıkan
Doğum adı: Ana Beatriz Barros
Doğum Tarihi: 29 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Itabira, Minas Gerais
Evlilik: Yok
Boyu: 1.82 cm
Kilosu: 57 kg
Saç rengi: Kumral
Göz rengi: Yeşil
Giysi bedeni: 34
Ayakkabı numarası: 40
Ölçüleri: 88-62-88 cm

Ana Beatriz Barros (d. 29 Mayıs 1982), Brezilyalı süpermodel.

Ana, Brezilya'nın Itabira kentinde 29 Mayıs 1982'de doğdu. Ana Beatriz Barros, daha sonradan ailesi ile birlikte Rio de Janeiro'ya taşındı. Ela gözlü model Brezilya'da ablası ile tatilde plajda yürürken Elite Model Management'ın yöneticisi tarafından keşfedilir, daha sonra ajansın teşvikiyle 1996 yılında Elite Model yarışmasına katılan Barros yarışmayı kazanır ve ardından Guess ile Millennium kampanyası için bir anlaşma imzalar ve bundan sonra profesyonel modellik hayatına adım atmış olur. Barros Christian Dior, Armani, Oakley, L'Oréal, Diesel, Victoria’s Secret, ADL+ gibi markaların reklamlarında boy gösterir.

Ana, Portekiz ve İspanyol kökenli olup üç kız kardeşin en küçüğüdür. Kardeşlerinin ismi Patricia ve Maria Luisa (Malu)'dır. Annesi (Sônia) ev hanımı, babası (Reinato) makine teknisyeni olup, 14 yaşından beri New York'ta yaşamaktadır.

Resimleri - Fotoğrafları: Fotoları, Bikinili Resimleri, Frikik, Frikikleri, Bacak, Bacakları

Beyaz Show'a katılan manken, model kim?

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (09-02-2013 11:00 GMT+2 saat, ago)

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 18:28
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 24 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering