[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24403  15-01-2012 12:23 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
[img]http://i.milliyet.com.tr/138x210/2012/01/15/terim-in-ofkesi-1918298.Jpeg[/img]
Terim’in öfkesi
Galatasaray’ın hocası, transfer için yöneticilerle yaptığı konuşmaların basına yanlış yansıdığını söyledi, “Zaten artık isim vermeyeceğiz, ihtiyaç bölgesini belirteceğiz. Yönetim kimi uygun görürse onu oynatmaya çalışacağız” dedi


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçtan daha çok transferle ilgili konuştu, yönetime sitemlerini dile getirdi.
Ronaldinho’yu istemediği yönündeki haberlere kızan Terim, “Transfer haberlerini ben de okuyorum. Hatta paylaştığımız bazı şeyler çarşaf çarşaf yazılıyor. Tek ricam var. Telefonla veya yüz yüze kiminle konuşuyorsanız, sonra beni de arayın ki size doğruları söyleyeyim. Başkan beni aradı, Ronaldinho’yu 5,5 milyon euro garanti para ve artı maç başı, 7-8 milyon euro bonservisle, minimum üç senelik sözleşme kaydıyla isteyip istemediğimi sordu. Keita için benzer şekilde. Ben de, ’Başkanım 24 saat içinde döneceğim’ dedim. Sonra okuyorum, Ronaldinho’yu istemediğim yazılıyor. Hayretle karşılıyorum. Ronaldinho dünyanın en iyi oyuncularından biri. Son kulübü Milan olduğuna göre, ben de orada çalıştığıma göre, bir istişarede bulunmam kadar doğal bir şey yok. Kişiliğiyle, karakteriyle ilgili” dedi.
Terim konuşmasını şöyle sürdürdü: “Transferde benim istediğim oyuncular çok açık. Shaqiri, Matias Suarez ve Guillaume Gillet; isimleri ortada. Takviye yapmak istiyoruz, ama artık isim vermeyeceğiz, sadece ihtiyaç bölgesini söyleyeceğiz. Yönetim kimi uygun görürse oynatmaya çalışırız. Zaten alınan futbolcular başarılı olursa yönetimden, başarısız olursa hocadan bilinir.”
Terim, 20. haftayı 46 puanla geçtikleri ve hesaplarının bu haftaya kadar tutup tutmadığı şeklindeki soruya, “90 üstü puanlarla şampiyon olduğumuz zamanlarda sorulduğunda da aynısını söyledim. Hayatım boyunca hesap yapmadım. Hesap yapmak bana doğru gelmiyor. Zaten 3 puandan başkasını hesap etmek doğru olmaz. Maçlar oynandıktan sonra kazanabilirdik veya kaybedebilirdik diyebiliriz” yanıtını verdi.

__________________
Çevirimiçi durumu