[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24296  10-01-2012 16:39 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
CES 2012: Windows İçin Kinect Geliyor
Microsoft CES 2012'de bombayı patlattı ve hareket algılama konusunda en ileri teknolojilerden biri olan Kinect'in Windows versiyonunun önümüzdeki ay satışa çıkacağını açıkladı.


Microsoft, Kinect konusunda beklenen haberi CES 2012'de verdi. 2010 yılının Kasım ayında Xbox 360 için piyasaya çıkan hareket algılama sistemi Kinect'in Windows'a ne zaman geleceği büyük merak konusuydu. Windows 8 ile birlikte satışa çıkması beklenen Kinect'in daha önceden satışa çıkacağı açıklandı.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/kinecthaber21326185463.JPG[/img]

Steve Ballmer'ın CES 2012'de yaptığı konferansta Windows için Kinect'in 1 Şubat itibariyle satışa çıkacağı belirtildi. Hatta Amazon'da 249.99 dolar etiketi ve Windows içni özel kutusuyla ön siparişler alınmaya da başladı. Hareketle Windows'u yönetme fikrine çok daha yaklaşıyor olsa da arada bazı detaylar var.
Öncelikle Windows için Kinect ile Xbox 360 için olan Kinect farklı. Aslında işleyiş mantıkları, görünümleri hatta kutularının şekilleri bile aynı olsa da belki de pazarlama taktiğinden dolayı Xbox 360'ın Kinect'leri Windows'lara kullanılamıyor. Ayrıca Windows Kinect'i kullanmak için SDK yazılımına sahip olmanız gerekiyor. Yani sadece Kinect'e uygulama geliştirebiliyorsunuz.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/kinecthaber11326185483.JPG[/img]

SDK'ların Windows 7 ve Windows 8 Developer Prewiev'a uyumlu olduğunu da belirtelim. Görünüşe göre Windows'u Kinect ile yönetmek için bir süre daha, en azından Windows 8'in resmi çıkışını beklemek gerekiyor. Windows için Kinect; Amerika, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, İngiltere, İrlanda, İtalya, Japonya, Meksika, İspanya ve Yeni Zelanda'da satışa çıkacak.

Bigisayarlar İçin Kinect Olacak Mı? İşte Cevabı! PC İçin Kinect, Windowslar İçin Kinect Gelecek Mi?

__________________
Çevirimiçi durumu   

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 11:31
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 79 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering