[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24200  04-01-2012 14:31 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
180 bin TL'lik kahraman

[img]http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/01/04/180-bin-tl-lik-kahraman-1889020.Jpeg[/img]

G.Saray'ın parlayan yıldızı Emre Çolak, 20 Mayıs 1991 Ordu doğumlu. Atışalanıspor'un altyapısından 13 yaşında G.Saray'a geldi. Çeşitli kategorilerde oynadıktan sonra ilk kez A takım formasını Denizli Belediyespor'la oynanan Türkiye Kupası maçında giyip, o gün iki gol birden attı. Memleketi Orduspor'un plaka numarası olan 52'yi giyen Emre Çolak, sezon başında G.Saray'la sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.

DEĞERİ 1.2 MİLYON EURO
4 BİN TL olan maaşı artırılan ve yeni imzladığı sözleşmede yıllık 180 bin TL'ye anlaşan Emre Çolak, G.Saray formasıyla Süper Lig'de ilk golünü 16 Mayıs'ta G.Birliği'ne attı. 597 gün sonra iki gol sevinci birden yaşayan Emre'nin transfermarket değeri ise 1 milyon 200 bin euro.

Bol bol şut at Emre
G.Saray'da müthiş bir çıkış yapan Emre Çolak dünkü Büyükşehir maçının tartışmasız kahramanıydı. Bu sezon ilk gollerini İstanbul Belediye'ye atan Emre Çolak karşılaşmadan sonra 25 metreden attığı golün sırrını şöyle açıkladı:
'HOCAM hem idmanlarda hem maçlarda bana 'Bol bol şut at. Şut atmazsan gol olmaz' diyordu. Ben de şut attım, iki güzel gol oldu. Hocam da maçtan sonra gelip beni tebrik etti.'
OYNADIKÇA güven kazandığını ve normal idman dışında özel çalışmalar yaptığını belirten Emre, sözlerini şöyle sürdürdü:
'KUVVET olarak geliştiğimi farkediyorum. Fizik olarak iyiyim. İnşallah daha da iyi olacağım. F.Bahçe maçında birazcık parladım, şimdi de 2 gol attım, mutluyum.'

BELÖZOGLU GİBİ OLMAK İSTERİM
EMRE, kendisinin Emre Belözoğlu'yla kıyaslanmasına da, 'Emre ağabey çok iyi bir oyuncu, iyi bir insan. Bir keresinde beni düşürdü, yanıma gelip 'Bir şeyin var mı' diye sordu. Tabii ki G.Saray'da onun gibi hatırlanmak isterim. İnşallah onun ulaştığı seviyeye ulaşırım' yorumu yaptı.

__________________
Çevirimiçi durumu