[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24171  02-01-2012 22:40 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Cennet- Hayat Devam Ediyor 8. bölüm fragmanı izle yeni 7. son bölüm dizi izle özeti

Cuma akşamlarının vazgeçilmiz dizilerinden olan Hayat Devam Ediyor 8. bölümüyle 6 Ocak akşamı Atv ekranlarında olacak.Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Hacı Zeki intikam yemini ediyor. Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Hayat lüks yaşama alışmaya çalımaktadır. Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Berat İsmail’den dayak yer.

Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Hacı Zeki intikam yemini ediyor. Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Hayat lüks yaşama alışmaya çalımaktadır. Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Berat İsmail’den dayak yer. Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Malik ile İbrahim kaybolur. Hayat Devam Ediyor 7. Bölümde Sıraç ile Pelin aşkı filizlenmeye başlıyor.

Hayat Devam Ediyor 8. bölüm fragmanı izle

Diğer yandan Bakırcı ailesi yeni mahallesine uyum sağlamaya çalışırken, Hayat’ta Vakkas’ın lüks yaşantısına adapte olmaya çalışmaktadır. Berat, İsmail’in Zeliha’ya kendi yüzünden kızması ve kırması nedeniyle onunla yüz yüze konuşmak için eve gelir. İşler daha da sarpa sarar. Aynı anda Kadriye de İbrahim ile buluşup, bu durumu halletmesi için ricada bulunur. Buluşma dönüşü kaybolan İbrahim ve Malik kendilerini bir anda kazara büyük adada bulurlar.

Bakırcı ailesi eve dönmeyen İbrahim ve Malik için ciddi şekilde endişelenirler. Onları aramaya başlarlar. Sonunda Aleko ile birlikte polis’e başvuran İsmail, babası ve oğlunun yerini öğrenir. Bu sırada uzun süredir Pelin ile uzaktan da olsa birbirlerinden hoşlandıkları belli olan Siraç sonunda tüm cesaretini toplayarak onu yemeğe çıkarır. Sonunda birbirlerine karşı hissettiklerini konuşup, yakınlaşırlar. Aralarında bir aşk başlar. Berat ise Ataması Yapılmayan Öğretmenlerin durumuna dikkat çekmek için bir süredir hazırlıklarını arkadaşlarıyla sürdürdüğü gösteriye katılır. Aklı hala Zeliha’da olan Berat, gösteride art niyetli kişilerin çıkardığı bir olay sonrasında çok kötü bir durumda kalır.

30 Aralık Hayat devam ediyor 7.bölüm. Hayat devam ediyor en son bölüm ile izleyicilerine güzel bir akşam yaşattı. Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Hayat devam ediyor dizisi cuma günlerinin sabırsızlıkla beklenen dizisi olmaya devam ediyor. Hayat devam ediyor 7. bölüm 30 aralık 2011 günü ekranlarda olacaktır. Hayat devam ediyor dizisi henüz yeni bir dizi olmasına rağmen binlerce takipçisi oldu. Her geçen hafta yeni bölümleri reyting rekorları kırıyor.

Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret’ten dört, aşık olup Kudret’in üzerine kuma getirdiği Cennet’ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha’nın desteğiyle İstanbul’a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem’le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem’le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas’ın 15 yaşındaki Hayat’ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas’a verirler.Hayat Devam Ediyor dizisinin 8. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizd3e yer alacaktır. Hayat Devam Ediyor 8. bölüm fragmanı ve 7. bölüm özeti...

Berat ve Siraç tarafından küçük yaşta bir kızla evlenmek şikâyetiyle Abbas ve İsmail’in evlerine yapılan baskın sonrasında, Abbas aldığı ilaçların etkisiyle kalp krizi geçirip kalırken, İsmail ve Hayat’ın resmi olarak annesi görünen Kudret’i, gözaltına alınırlar.

İbrahim Dede, onları Siraç’ın şikâyet ettiğini öğrenince sinirlenir ve torununa sert bir şekilde gönül koyar. İsmail ve Kudret, Hayat ile yüzleşirlerken, Abbas da Kerem ile aynı yoğun bakım odasında yaşam mücadelesi vermektedir. Kalbi teklerken, Hayat’a ettiği eziyetleri tek tek yeniden yaşar.

Berat, babasına duyduğu nefrete rağmen onu görmeye gelir. Bekir tarafından bıçaklanan Kerem’in ise sağlık durumu iyiye giderken, babası Hacı Emin, bunu yapanın Bekir olduğunu anlar ve tüm ailesinden intikam almak için korkunç bir plan yapar. Bu plan Bakırcı ailesinin çok büyük ve ölümcül bir tehlike ile yüz yüze gelmesine neden olur.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu