[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24140  01-01-2012 12:22 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
TV dizi- Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölüm fragmanı izle yeni bölüm izle 05 Ocak bölümü


Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölüm fragmanı yayınlandı mı bilgisi. TNT ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 143. bölüm fragmanı henüz çıkmadı.Ancak yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz doğru adrestesiniz.

Shamir Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölüm fragmanı izle Polat Alemdar Suriyeli Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölüm full HD fragmanı izle.Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölüm fragmanı yayınlandı mı bilgisi. TNT ekranlarının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 143. bölüm fragmanı henüz çıkmadı.Ancak yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz doğru adrestesiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölüm fragmanı tıkla izle

Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölümü 29 Aralık 2011 tarihinde yayınlandı. Şimdi gözler 2012 yılının 1. bölümü yani 143. bölüm fragmanına çevrildi. Polat Alemdar ve Kara güzel bir operasyonla ele geçirdiği Suriyeliyi konuşturdu. Suriyeli Savcı Leyla suikastinin emrini Shamir tarafindan verildiğini söyledi. Kara Shamir ile mi çalışıyor. Kurtlar Vadisi Pusu. Kurtlar Vadisi Pusu 143. bölümde Kara Polat Alemdar düşmanlığımı başlıcak. Memati Baş Zaza’nın kulağını Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölümde kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölümde ne olmuştu ozgunbakis.com.

Ve işte merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölümde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı burada! İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı:

Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölümde Polat, Zaza’yı Kara’ya teslim edecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm 29 Aralık akşamı TNT ekranlarında ve sitemizden olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’nun dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Polat, Zaza’yı kıskıvrak yakaladı. Polat’ın ölümden Kurtardığı Kara, Zaza’yı Polat Alemdar’dan istedi. Bunu duyan Polat, çılgına döndü. Kara ve Polat arasına husumet girdi.

Eski derin devlet görevlisi Kara, uyuyan hücrelerini uyandırarak yeniden sahaya indi. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde Zaza ölümden kurtulacak mı? Polat Alemdar ve Kara arasında yeni bir savaş mı başlayacak?

Kara, Polat Alemdar ve İhtiharlar heyetine karşı bir cephede mi yer alacak? Kurtlar Vadisi Pusu’nun 29 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 142. bölümü yeni gelişmelere neden olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 142. bölüm fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 142. bölüm fotoğraf galerisi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 142. bölüm detayları, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 142. bölüm özeti ve Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm hakkında merak edilen herşey burada yer alacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm fragmanı olan 142. bölüm tanıtımı, Kurtlar Vadisi Pusu hayranları tarafından izlenme rekoruna doğru koşuyor. Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm fragmanı ilk önce TNT ekranlarında yayınlandı. TNT’de Perşembe akşamları yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, Perşembe akşamları izleyen herkese heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, "Polat Alemdar" rolünü oynayan Necati Şaşmaz’ın müthiş performansıyla izleyenlerden tam not alıyor. Güncel konuların da işlendiğin Kurtlar Vadisi Pusu’da, rolünü oynayan herkes, dizinin fanatikleri tarafından ayakta alkışlanıyor. Doğan Grubuna ait Kanal D’nın Mehmet Ali Birand tarafından sunulan ana haberinin ardından Perşembe günü yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi ile aynı gün ve saatte yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, reyting sıralamalarında hatırı sayılır bir yerde yer alıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu televizyonun olduğu kadar internet dünyasının da fenomeni durumunda. İnternetteki video paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kıran dizinin fragmanları bile en çok izlenen sıralamalarının tepelerinde. Google’a Kurtlar Vadisi Pusu yazıldığında on binlerce sonuçla karşılaşmak mümkün. Dizinin fanatikleri, diziyi televizyon kanalından izlemekle kalmıyor bir de internetten bir kere daha izliyor.

Dizinin son günlerinde "Süleyman Demirel" fırtınası esiyor. Demirel’in Yeşil ile görüştüğünü ima eden dizinin son bölümlerinde güncel konulara ışık tutuluyor.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu