[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24052  11-10-2011 11:48 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Yıllardır ailesi fertleri ile iç içe çalışan ünlü şarkıcı Hadise, ablası Hülya Açıkgöz ve kardeşi DeryaAçıkgöz'den profesyonel destek alıyor. Derya ünlü ablasının kıyafet sorumlusu ve stilist danışmanı olarak çalışırken, ablası Hülya ise kardeşi Hadise'ye yıllardır menajerlik hizmetini veriyor.

Hadise'nın eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın şikayetlerine göre ablası Hadise'nın sadece iş hayatını değil özel hayatını de yönetmeye çalışıyor. Fakat bunun ile de yetinmiyor..

Sabah gazetesinin haberine göre kendinde yeni bir yetenek keşfeden Hülya, Hadise'nin “Aşk Kaç Beden Giyer” şarkısının yeni klibin yönetmenliğini yaptı.

Aşk Kaç Beden Giyer?' adlı son albümünün ikinci klibin çekimi sırasında gazetecilerle sohbet eden Hadise, bir soru üzerine, "Benim dünyamda aşk bir beden giyiyor. Aldatmak, benim dünyamda iki beden giyer" dedi.

Güzel şarkıcıya sohbet sırasında, geçtiğimiz günlerde Erol Köse'nin, Hande Yener'in albüm tanıtım partisinde giydiği ve üzerinde sumocu Hadise resmi olan tişört de soruldu. Hadise'nin yanıtı ise, "Bu soruları bana değil Erol Köse'ye sorun, çok eğlenceli yanıtlar veriyor. Sonra hep beraber güleriz" yanıtını verdi.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu