[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24012  07-10-2011 00:16 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Önceki akşam içmimar Emre İzer’le nikâh masasına oturan Şebnem Bozoklu, evlenme teklifini nasıl aldığını anlattı: “Emre, yardım projesi için yaptığım tabloyu satın almış. Bana onu göstererek evlenme teklif etti.”evlimi evlendimi ayrıldımı gelinliği



Yalıda düğün

Oyuncu Şebnem Bozoklu, bir süredir aşk yaşadığı içmimar Emre İzer’le önceki akşam Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nda düzenlenen düğün töreniyle evlendi. Gelinin şahitliğini Erol Avcı ile Gizem Gürsel, damadın şahitliğini ise Uğur Erbek ve Ardan Özmenoğlu yaptı. Düğüne Mustafa Alabora, Göksel Kortay, Ozan Güven, Ezgi Mola, Bihter-Barış Dinçel, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Romantik teklif



Gazetecilere eşiyle poz veren Şebnem Bozoklu, Emre İzer’le nasıl tanıştıklarını ve evlilik teklifini nasıl aldığını da anlattı. İzer’in tiyatro oyununu izlemeye geldiğini ve birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını söyleyen Bozoklu, “Baba Beni Okula Gönder kampanyasına destek sağlamak için yağlıboya tablo yapmıştım. Onu Emre satın almış. Daha sonra bana tabloyu göstererek evlenme teklif etti, çok romantikti” dedi.

düğün fotoğrafları gelinlik modeli




__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu