| Yazar | Mesaj #23894 27-09-2011 14:21 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
Bir Çocuk Sevdim Dizisinde minenin zengin sevgilisi rolunde ki Hakan Kurtaş kimdir, 1988 yılında İzmir de doğmuş olan Sinan rolundeki oyuncumuz Kanal D’de yayınlanan Bir Çocuk Sevdim dizisinde Sinan karakteri ile herkesin gönlünü fethederek dizinin başrolunu kapmıştır. Dizideki zengin yakışlıklıyı oynamaktadır.

hakan kurtaş
boyu kaç yaşındadır gerçek adı nedir nerelidir resimleri fotoğrafları
1988 izmir doğumlu
Eğitimini lise olarak Bursa anadolu lisesini bitirip 2006-2010 yıllarında mimar sinan üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversiteden okumadan önce Basketbol kuluplerinde profesyonel basketbol oynayan hakan anthony bova nın commedia dell arte ve anke gerber in pandomim workshop çalışmalarına katıldı.
oynadığı ilk dizi ezel dizisidir ezel dizisindede son bölümde ekranlara heldi. Oynadığı filmler ise Vucut filmidir ve en son bir çocuk sevdim dizimizde oynamaya başlamıştır.
en güzel fotoğraflaro

gülümserken

hakan kurtaş
boyu kaç yaşındadır gerçek adı nedir nerelidir resimleri fotoğrafları
1988 izmir doğumlu
Eğitimini lise olarak Bursa anadolu lisesini bitirip 2006-2010 yıllarında mimar sinan üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversiteden okumadan önce Basketbol kuluplerinde profesyonel basketbol oynayan hakan anthony bova nın commedia dell arte ve anke gerber in pandomim workshop çalışmalarına katıldı.
oynadığı ilk dizi ezel dizisidir ezel dizisindede son bölümde ekranlara heldi. Oynadığı filmler ise Vucut filmidir ve en son bir çocuk sevdim dizimizde oynamaya başlamıştır.
en güzel fotoğraflaro

gülümserken