[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23496  07-07-2011 13:07 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Bahman Ghobadi’nin İstanbul’da çektiği yeni filmi “Gergedanın Son Şiiri”nde Azerbaycan’ın 2009 yılındaki Eurovision temsilcisi Arash Labaf da rol alıyor.



İranlı yönetmen Bahman Ghobadi’nin “Gergedanın Son Şiiri” adını verdiği yeni filminin çekimleri sürüyor. Büyük bir bölümü İstanbul’da çekilen filmde, İtalyan sinema yıldızı Monica Bellucci, İran sinemasının önemli isimlerinden Behrouz Vossoughi, Türk oyuncular Beren Saat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra sürpriz bir isim de rol alıyor: İran asıllı İsveçli şarkıcı Arash Labaf...

Gecce'nin haberine göre Arash Labaf, adını 2009 yılında katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması’yla duyurmuştu. Labaf, yarışmada partneri Aysel Teymurzade ile Azerbaycan’ı temsil etmiş, “Always” adlı şarkıyı seslendiren ikili başarılı performanslarıyla üçüncü olmuştu. Labaf, “Gergedanın Son Şiiri” filmi için İstanbul’da kamera karşısına geçti. Behrouz Vossoughi ve Monica Bellucci ile aynı filmde rol aldığı için çok mutlu olduğunu belirten şarkıcı, sette Beren Saat ile de iyi anlaştığını söyledi.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu