[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23205  19-04-2011 12:01 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Ünlü rock'çı Şebnem Ferah ile kendisinden 15 yaş küçük basketbolcu Cenk Akyol, önceki akşam Nu Pera'da kimseye aldırmadan öpüştü

Vatan’ın haberine göre, Efes Pilsen ve Türk Milli Basketbol Takımı'nda forma giyen Cenk Akyol (24), geçtiğimiz cumartesi gecesi Asmalımescit'teki bir mekânda doğum gününü kutladı.



Partiye katılanlar arasında Şebnem Ferah (39) da vardı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserin hemen ardından rock'çı Hayko Cepkin'le birlikte partiye gelen Ferah, gecenin ilerleyen saatlerinde Akyol ve onun takım arkadaşlarıyla birlikte Nu Pera adlı mekâna geçti. Burada dans edip öpüşen Ferah ve Akyol, sabahın erken saatlerine dek Beyoğlu'ndaki mekânları gezdi.



Cenk Akyol ve Şebnem Ferah, 2010 yazında da Antalya'da bir araya gelmişti. Akyol, 28 Ağustos-12 Eylül günleri arasında Türkiye'de yapılan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde Antalya'daki hazırlık kampına katılmış ve takım arkadaşlarıyla birlikte Hillside Su Otel'e yerleşmişti. Şebnem Ferah da aynı günlerde konser vermek için Antalya'ya geldi ve konaklamak için de Hillside Su Otel'i tercih etti. İddiaya göre Akyol, arkadaşlarıyla otelin barında sohbet ederken, yanlarına Ferah geldi. Şarkıcı, Akyol'un özel isteği üzerine "Sil Baştan" adlı şarkısını seslendirdi.

Akyol ve arkadaşları, Antalya'daki buluşma sırasında Ferah'tan maçlarına gelmesi konusunda söz aldı. Ve ünlü rock'çı, eylül ayında Türkiye'nin Sırbistan ile oynadığı maçta tribündeki yerini alıp Milli Takım'ı destekledi. Ferah'ın desteği, bununla da sınırlı kalmadı. Şarkıcı, Cenk Akyol'ın takımı Efes Pilsen'in geçtiğimiz ocak ayında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Montepaschi Siena ile oynadığı maçı da Hayko Cepkin'le birlikte tribünden izledi.



cenk akyol biyografisi kimdir? kaç yaşındadır

Cenk Akyol, (doğum 16 Nisan 1987 - Kadıköy İstanbul) Efes Pilsen ve Türk Milli Basketbol Takımının oyuncusu.Kariyerinde Genç Milli takım ile Avrupa şampiyonluğu kazanmıştır. 2005 NBA draftında 2. tur 59. sıradan Atlanta Hawks tarafından draft edilmiştir. Efes Pilsen altyapısında yetişen oyuncu bir sezon Galatasaray'da kiralık oynadıktan sonra Efes Pilsen'e geri dönmüştür. Cenk Akyol Türk basketbolunun gelecekteki önemli isimlerinden biri olarak gösterilmektedir. Ancak beklenen gelişmeyi bir türlü gösterememiştir Annesi ve babası voleybolcudur. Arçeliğin minik voleybol takımında voleybol oynayarak başladı spora daha sonra basketbola yeteneğinin olduğunu anladı. Efes Pilsen'den Temmuz 2009 itibariyle ayrılmıştır. 2009-2010 sezonu için Atlanta Hawks tarafından denenmek için çağrılmıştır. Atlanta Hawks denemelerine katıldıktan sonra İtalya'nın Air Avellino takımıyla 2009-2010 yılı için sözleşme imzalamıştır.Air Avellino'da geçirdiği başarılı sezonun ardından 2010-2011 yılı için altyapısında yetiştiği efes pilsenle 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Cenk Akyol 2010 FIBA Dünya Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı İle Dünya 2.liği Yaşamış ve Gümüş Madalya İle Tamamlamıştır.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu