[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23101  25-03-2011 16:46 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya’nın eşi Didem Petekkaya ile eşinin dizideki aşkı ‘Caroline’i oynayan Wilma Elles önceki gün İstinye Park’ta karşılaştı.

Oğlu Cano ile aracını bekleyen Petekkaya, Elles’i görünce şaşırdı. Cano da babasının ‘dizi aşkı’ Caroline’in üzerinden gözlerini alamadı.

[img]http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/08/19/fft17_mf349378.Jpeg[/img]

Erkan Petekkaya, Erkan Petekkaya Biyografisi,Erkan Petekkaya Dizileri,Erkan Petekkaya Kimdir, Erkan Petekkaya Ve Eşi, Erkan Petekkaya Boyu, Erkan Petekkaya Nereli, Erkan Petekkaya Eşi
Erkan Petekkaya Kimdir-Erkan Petekkaya Biyografisi-Erkan Petekkaya Nereli



Erkan Petekkaya Gerçek Adı. 12 Aralık 1971 Diyarbakır doğumlu. Aslen Elazığlı. Eğitim Durumu: Akademi Erkan Petekkaya, Çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası’nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu’nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı ‘nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır.
Erkan Petekkaya Dizileri



1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1996 yılında “Güzel Günler” dizisiyle devam eder . 1998 yılında “Aynalı Tahir” adlı dizi için kamera karşısına geçer. Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D’de ekrana gelen “Serseri” adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında “Köpek” dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı “Yılmaz” karakteriyle Beyaz İnci Televizyon Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” dalında aday gösterilir.
2005-2007 yayın döneminde ATV’de ekrana gelen “Beyaz Gelincik” adlı televizyon dizisinde Adana’lı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer’i canlandırmıştır. 2007 Ekim ayında başlayan sessiz fırtına adlı televizyon dizisinde yiğit sancaktarı canlandırmaktadır.
Erkan Petekkaya Ve Eşi – Erkan Petekkaya Eşi-Didem Petekkaya kimdir ?
oğluyla

Erkan Petekkaya Didem Petekkaya ile evli. Ve son derece mutlu bir evlilikleri var.Çiftin bir de Cano adında oğulları var. Didem Petekkaya Oyuncu değil.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu