[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23069  20-03-2011 12:34 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Kavak Yelleri dizisi son bölüm ile dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı, dizi izle. Kavak Yelleri son bölüm izleyenler Efe'nin ölümü ile gözyaşlarını tutamadı, Kavak Yelleri bu hafta yaınlanan son bölüm ile izleyicilere büyük şok yaşattı - dizi izle



Kavak Yelleri dizisi en son bölümü ile yarın akşam Kanal D ekranlarına geliyor. Türkiye’nin gençlik dizileri arasında beğenilerek izlenen Kavak Yelleri bu hafta izleyicilerine soğuk duş etkisi yaşatacak. Kavak Yelleri dizisinde bu hafta hazan rüzgarları esiyor. Son bölümde amansız bir hastalığa yakalandığı öğrenilen Efe bu bölümde hayata veda ediyor. Başta Aslı olmak üzere dizinin tüm ekibi yasa boğuluyor.

Ekranların en sevilen gençlik dizilerinden Kavak Yelleri'nde bu hafta hüzünlü bir veda yaşanacak. Kavak Yelleri 153. yeni bölüm fragmanı bile şimdiden hayranlarını üzerken, Efe ölüyor ve diziden ayrılıyor. Efe'nin hastane sahnesinde ise Cem Adrian ve Aylim Aslım düeti olan 'Herkes Gider mi?' adlı parça duygusal yoğunluğu doruklara çıkarıyor. Kavak Yelleri bu hafta Efe'nin ölümü ile sevenlerini gözyaşlarına boğacak ve Efe'nin diziden ayrılışında ise bu sözler yürekleri parçalayacak.

Sessiz bir gece, yorgun adımların… Hiç haberi yok gibi ıslak kaldırımların…
Kimse görmüyor mu? Kimse bilmiyor mu?
Durup önünde kalbinin, kimse durdurmuyor mu?
Herkes gider mi… herkes gider mi?
Söyle bana küçük adam her şey biter mi?
Çok erken değil mi… erken değil mi?
Söyle bana küçük adam herkes gider mi?

Cem Adrian & Aylin Aslım - Herkes Gider Mi ? [Kavak Yelleri]
kavak yelleri final müziği dinle

Efe ölüme yürüyor

Kavak Yelleri'nde yürekleri burkacak ölüm sahnesi bu hafta ekranlarda olacak. Aslı tüm çabalarına rağmen Efe'nin ölümüne engel olamayacak ve onun gidişini çaresizce izleyecek: Aslı ve arkadaşları Efe'nin acısını yaşayacak ve Efe'nin ölümü gözyaşlarına boğacak.

Ve Efe Ölür.. son bölümü efenin öldüğü sahneyi izle
http://video.mynet.com/1nisannn/Kavak.....-oldu/1133075/

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (20-03-2011 12:53 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu