[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23013  10-03-2011 23:53 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
justin timberlake portre fotoğraf



mark zuckenberk



Aralarında: Iggy Pop,Marc Jacobs ,Paris Hilton ,Valentino ,Cate Blanchett ,Angelina Jolie ,Zinedine Zidane ,Heath Ledger ,Jack Nicholson ,George Clooney ,Mark Zuckerberg ,Jay-Z ,Barack Obama ,Colin Farrell ,Christopher Walken ,Bill Murray ,Mickey Rourke ve Justin Timberlake gibi ünlüler Martin Schoeller'e portre pozlar verdi.
Yakın olmak istediğiniz Ünlülere biraz daha yaklaşmanın bir şekli de bu olabilir. Dünyaca ünlü portre fotoğrafçısı Annie Leibovitz ’in asistanı olarak çalışan Almanya doğumlu fotoğraf sanatçısı Martin Schoeller, yakın plan yüz portreleri ile ilgili son sergisini Avustralya Ulusal Portre Galerisi ’nde açmış. Ülkemizde portre fotoğrafı denince eskiden Erol Atar, günümüzde de Mehmet Turgut akla geliyor belki ama kompozisyon kullanılmadan sadece yüzlere odaklanarak ortaya çıkan bu çalışmalar Martin Schoeller ile özdeşleşmeye başladı bile.
Vogue ve Vanity Fair gibi ünlü dergilere de fotoğraf çeken Schoeller, Ünlülerin nerede olduklarına ve ruh hallerine bakılmaksızın sadece yüzleri çerçevelediğini belirtiyor. Yeni Sergi ile ilgili galerinin müdürü Michael Desmond : “Bazıları çok sevimli, bazıları ürkütücü, bazıları da merak uyandırıcı. Bu yüz ifadelerine bakmak çok ilginç. Yüzün yeniden şekillendirilmesi ile bütün detayları görebiliyorsunuz. Başkan Obama’nın yüzü tam asimetrik ve sevimli ama geleneksel bir güzellik görüntüsü değil. Başkan Obama ’nın dinamik bir kişiliği var. Fotoğrafa baktığınızda bunun yansıtıldığını görüyorsunuz.’‘ diye konuşmuş.

paris hilton yakın çekim


angelina jolie bradd pitt


__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #23015  11-03-2011 18:16 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
İnsan yakından ne kadar çirkin ve değişik gözüküyo

__________________
Çevirimiçi durumu