[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22959  07-03-2011 14:14 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
KIVANÇ TATLITUĞ: Arap dünyasında fenomen haline gelen Türkiye'nin Brad ı Pitt'i olarak görülen Kıvanç Tatlıtuğ'un da vücudunda beğenmediği yeri var. Ünlü oyuncu, "Ayaklarım bana çok komik gelir. Beğenmiyorum değil de yani komik gelir. İridirler. Onun dışında genel olarak halimden memnunum" diyerek açıkladı.



EBRU AKEL: Gösteri dünyasının en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Ebru Akel'in kusuru genellikle fazla dikkat çekmiyor. Çünkü Akel, sol elinin üzerindeki lekeyi genellikle makyajla kapatıyor. Hatta o lekeyi kimileri dövme sanıyor.

SILA: Genç şarkıcının pop dünyasında güzelliği dillere destan. Güzellik konusuna takılmadığını belirten Sıla hayranlarıyla farklı düşünüyor. Öyle aynalara bakıp 'Ne güzel kadınım' diyenlerden olmadığını belirten Sıla, anketlerde en çok bacaklarını beğenenlere katılmıyor. Sıla, "Aslında bacaklarımı hiç beğenmem" dedi.

BEREN SAAT: Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter rolüyle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Beren Saat'in de kendine göre bir kusuru var. Onun şikayeti gerçekten 'Bu kadarı kadı kızında bile olur' denilen türden. Genç oyuncu ayrık olan ön dişlerini beğenmiyor. Oysa o haliyle bile çok güzel görünüyor.

AZRA AKIN: İnanılması çok güç ama Dünya Güzeli seçilen Azra Akın çekik gözlü ve dişlek olduğunu düşünüyor. Ama bu elbette onun kendi fikri. Azra Akın’a bakanlar onun bu özelliklerini kusur olarak bile görmüyor.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu