| Yazar | Mesaj #22816 17-02-2011 23:37 GMT+2 saat | |||||||
|
| Tecrübe Puanı.: 96% |
Ruh Hali: Neþeli
|
| Mesaj 4213 |
| Şehir: istanbul |
Ülke: ![]() |
| Meslek: gecelerin adamı :)) |
| Yaş: 37 |
Buğra Gülsoy kimdir? hayatı hakkında
1982 Ankara doğumluyum. Tiyatro sahnesine ilk defa 13 yaşında Özel Arı Koleji`nde eğitimimi sürdürürken çıktım. İlk, orta ve lise öğrenimimi ise Ankara`da tamamladım.

Oyunculuğa nasıl başladınız?
2000 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesinde Mimarlık eğitimi için Kıbrısa gittim. Burada Açık Tiyatro bünyesinde Eugene Ionesco`nun “Kral Ölüyor (Exit The King)” oyunuyla oyunculuk hayatına başladım ve Açık Tiyatro`da oyunculuk yapmaya devam ettim. 2004 senesinde Mimarlık Fakültesinden mezun oldum. Aynı sene içerisinde Kıbrısta kalıp Devlet Tiyatroları oyuncusu olarak bir çok oyunda görev almaya devam ettim.
Oyuncu olmasaydınız ne olurdunuz?
Mimar
Unutulmaz dizisinde oynamak güzelmiydi?
"Unutulmaz" dizisi ve "TOLGA" rolü hayatımda önemli bir yere sahip benim için. İnsanların beni tanımasını ve görmesini sağladı. Tüm ekibime sevgilerimi yolluyorum.
Yeni başladığınız dizinin ratingleri çok iyi bunu neye bağlıyorsunuz?
Ay Yapımın başarısına.
Oyunculuk kurallarınız varmıdır?
Adı üzerinde "Oyun-culuk". Kural olmamalı.
En sevdiğiniz renk?
Yeşil ve tonları
Favori parfümünüz?
Zara
Küçükte olsa sırlarınız varmıdır?
Herkesin sırları vardır
Boş gününüz nasıl geçer?
Herkesinki gibi. Boş
Kendinizi yakışıklı buluyormusunuz?
Çok nadir.
1982 Ankara doğumluyum. Tiyatro sahnesine ilk defa 13 yaşında Özel Arı Koleji`nde eğitimimi sürdürürken çıktım. İlk, orta ve lise öğrenimimi ise Ankara`da tamamladım.

Oyunculuğa nasıl başladınız?
2000 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesinde Mimarlık eğitimi için Kıbrısa gittim. Burada Açık Tiyatro bünyesinde Eugene Ionesco`nun “Kral Ölüyor (Exit The King)” oyunuyla oyunculuk hayatına başladım ve Açık Tiyatro`da oyunculuk yapmaya devam ettim. 2004 senesinde Mimarlık Fakültesinden mezun oldum. Aynı sene içerisinde Kıbrısta kalıp Devlet Tiyatroları oyuncusu olarak bir çok oyunda görev almaya devam ettim.
Oyuncu olmasaydınız ne olurdunuz?
Mimar
Unutulmaz dizisinde oynamak güzelmiydi?
"Unutulmaz" dizisi ve "TOLGA" rolü hayatımda önemli bir yere sahip benim için. İnsanların beni tanımasını ve görmesini sağladı. Tüm ekibime sevgilerimi yolluyorum.
Yeni başladığınız dizinin ratingleri çok iyi bunu neye bağlıyorsunuz?
Ay Yapımın başarısına.
Oyunculuk kurallarınız varmıdır?
Adı üzerinde "Oyun-culuk". Kural olmamalı.
En sevdiğiniz renk?
Yeşil ve tonları
Favori parfümünüz?
Zara
Küçükte olsa sırlarınız varmıdır?
Herkesin sırları vardır
Boş gününüz nasıl geçer?
Herkesinki gibi. Boş
Kendinizi yakışıklı buluyormusunuz?
Çok nadir.