[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22575  23-01-2011 15:05 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
‘Öyle Bir geçer Zaman ki’ dizisinde sualtı sahneleri, özel sualtı kamerasıyla çekildi!



Kanal D’de yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki‘ dizisi gene herkesi ekranlara kilitledi. Dünkü bölüm, ayağı halata takılıp suya düşen minik Osman’ın sahnesiyle son buldu. Osman’ın suda kurtulmak için çırpındığı bu sahnenin nasıl çekildiği ise merak konusu oldu.

İzleyenlerin nefeslerini keserek izlediği bu sahnenin çekimleri, Sarayburnu-Ahırkapı Feneri'nde gerçekleştirildi. Sualtı sahneleri, özel sualtı kamerası ve üç dalgıçtan oluşan sualtı ekibi tarafından çekildi. Ayrıca özel efekt uzmanlarıyla da çalışıldı.

Osman rolüne pedagog ve iki oyuncu koçuyla birlikte hazırlanan Emir Berke Zincidi'yi sette annesi ve babası bir an olsun yalnız bırakmadı. Düşme sahnesinde de minik oyuncu yerine dublörü kamera karşısına geçti.

küçük osmanın dublörleri

Forum İstanbul’da köpekbalığı havuzunda yapılan çekimde 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi’ye, 5 yaşındaki Şerifcan Balkan ve 7 yaşındaki Berat Efe Parlar dublörlük yaptı.



Habertürk’ün haberine göre, Türkiye’yi ekrana kilitleyen Osman’ın denize düşme sahnesinin perde arkası aralandı! Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde geçen hafta denize düşen ve herkesi ağlatan Osman’ın yerine iki dublörünün suya atıldığı öğrenildi. Osman’ı canlandıran 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi yüzme bilmediği için denize düşme sahnesinde Zincidi’nin yerine, 7 yaşındaki Berat Efe Parlar ve 5 yaşındaki Şerifcan Balkan oynadı.


Çekimler Forum İstanbul’daki Turkuazoo’da yapıldı. Büyüyünce köpek balığı bakıcısı olmak isteyen Osman’ı canlandıran Emir Berke, gün boyu dublörlerini izlerken, Berat Efe ve Şerifcan köpek balıklarının bulunduğu havuza atladı. Berat iyi derecede yüzme bildiği için çekimlerde daha çok o çalıştı. Yorulduğu anlarda yerine Şerifcan geçti. Bu arada dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde Osman “balıkçı” tarafından kurtarıldı.

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (27-01-2011 19:03 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu