[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22414  19-12-2010 15:13 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Pixel Plus, geliştirilmiş bir dijital görüntü işlem teknolojisidir. Pixel Plus 1250 satırlı ve her satırda 2048 piksel özelliğiyle standart bir PAL/SECAM veya NTSC kaynağından en iyi görüntü kalitesini yaratıyor. Philips Pixel Plus teknolojisi, satırlara piksel ilave etmenin dışında pikselleri iyileştirerek nefes kesecek kadar keskin ve doğal bir görüntü sağlıyor. Pixel Plus'ın ekstra detayları, ön ve arka zemin arasındaki farkı düzeltiyor ve böylece görüntü derinliğini artırıyor. Bu, gerek sabit gerekse hareketli görüntüler için çok net bir farktır.

Pixel Plus, geliştirilmiş hareket dengeleme teknikleriyle gelen TV sinyallerini işler ve görüntüdeki hareket oluşumunu düzeltir. (Pixel Plus, Philips’in Dijital Doğal Hareket sistemi ile birleştirilmiştir). Hareket dengeleme fonksiyonun etkileri, TV'de gösterildiğinde, bildik sahneleri olan karakter filmlerinde en belirgin şekilde fark ediliyor. Sonuç, ekranda hareket eden cisimlerin yumuşak hareket yansımasıdır.
Philips, Pixel Plus teknolojisi içeren TV'lerinin görüntü kalitesindeki başarısı ile Avrupa Görüntü ve Ses Kuruluşu (EISA) tarafından "Avrupa'da 2002-2003 yılının en iyi Televizyonu" ödülünü almıştır.

Philips Flat TV'nin dünyanın her tarafında aldığı takdir ve ödüller
Philips geniş ekran gaz plazma cihazları, 1997'de ilk modelin üretilmesinden bu yana; dünyanın her tarafında büyük bir takdir toplamıştır. 82 ekran, 32PF9964 modeli 2001-2002 yılında Avrupa Ses &Görüntü Kuruluşu tarafından "Avrupa’da Yılın Plazma TV’si" ödülüne layık görüldü. Bu modeli "televizyonun geleceği" olarak açıklayan EISA, cihazın yüksek kontrastının ve keskinliğinin mükemmel görüntü kalitesini elde etmeye yardımcı olduğunu belirtmiştir. EISA'nın bu ödülünden sonra, 1998 ve 1999'daki 106 ekran Flat TV modellerinin benzer ödülleri takip etmiştir.

__________________
Çevirimiçi durumu