[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22373  15-12-2010 14:17 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş

2 parpak kalınlığında, tek kişinin bile taşıyabileceği ağırlıkta LED TV'ler hem yerden hem de elektrikten tasarruf sağlıyor. Samsung LED TV ile geçen yıl başlayan rekabet, LG, Vestel ve Beko'nun da katılmasıyla alevlendi.

İçerik internetten akacak
LED TV'lerden başı dönen tüketiciler nasıl televizyon seçeceğine karar veremiyor. Samsung geniş LED ekran seçeneği ile pazara ilk giren marka oldu. Samsung 8 serisi modelleri piyasaya süren firma 4 HDMI girişi USB girişi ve çakıl taşı şeklinde kumandasıyla dikkat çekiyor. 7 serisine göre 200 Hz motion plus teknolojisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca internet içeriğine aktif hale geldiğinde diğerlerinden ayrılıyor.

TV'lerden çerçeve kalkıyor
LG artık yeni yeni LED TV'lerde çerçeveyi kaldırıyor. 107 ekran LED LCD Televidyon kendine rahatlıkla yer bulacak incelikte. Çerçevesi de bulunmadığı için genişlik olarak sadece TV ekranını sığdırıyor. Yine HDMI girişleri birden fazla cihazın kolayca bağlanmasını sağlıyor. USB girişi ile diğer film ve müzik içeriğine de ulaşılabiliyor.

USB bellek LED TV'DE
İNCELİĞİ LED TV ile evlere taşıyan yerli markalardan Beko LED TV'nin öne çıkan özelliklerinin başında yüzde 40'a varan enerji tasarrufu geliyor. Beko LED TV'ye USB belleği taktığınızda kolay menü ile müzik, film, video ve fotoğraflara erişilebiliyor. 4 HDMI girişi ile dijital ses ve görüntüyü aktarma ve PC girişi, Scart bağlantısı, Beko LED TV'nin diğer etkileyici ürün nitelikleri arasında yer alıyor.

Sabit disk ve internet seven TV
VESTEL LED TV'de incelik ve tasarım dışında internet erişimi ve dışarıdan bağlanan bellek ve sabit disklere bile destek veriyor. Vestel LED TV, Ethernet girişi sayesinde Flickr, YouTube, Google Maps, E-bülten gibi TV içine tanımlanmış internet sitelerine girmeyi sağlıyor. Menü içinde kolayca kullanmayı sağlayan arayüz farklı depolama cihazlarının bağlanmasını sağlıyor.










__________________
Çevirimiçi durumu