[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22283  30-11-2010 16:33 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Panik Atak Kabusunuz Olmasın!

Aniden ortaya çıkan ve panik ataklarıyla seyreden bir rahatsızlıktır. Nedeni belli olmayan endişe, korku ve heyecan hali olarak seyreden panik atak on dakika içerisinde insanı fiziksel olarak da etkilemeye başlar.

Nedensiz korku, endişe ve panik hali; nefes daralması, göğüste ağrı, nefes alamama hissi, kalp çarpıntısı, terleme olarak fiziksel düzeyde hissedilir. Panik atak hastaları, atakları; "korku dolu bir deneyim", "ölecekmiş gibi olmak", "deli olduğunu zannetmek" olarak da tanımlarlar.

Panik atak yaşayanlar korkutucu ataklarda "öleceği hissine" kapılabilir. Hatta çoğu insan ataklarda kalp krizi geçirdiğini, hissettiği gereksiz ve şiddetli korku yüzünden delireceğini ya da bayılacağını zannedebilir. Bu sebeple atakların yaklaştığını hissettiklerinde duydukları korku ve endişe ile ataklar çok daha zor geçebilir.

Şiddetli ataklarda kişi bulunduğu ortamı hemen terketme isteği hisseder. Araçta araba kullanırken, yolda yaşanan ataklarda bu durum çoğu zaman tehlikeli olabilir. Evde, iş yerinde ya da her zaman gittiğiniz bir ortamda da ataklar kendisini hissettirebilir.

Ataklarda insanlar çoğu zaman o ortamdan dışarı çıkması gerektiğini, ortamı terk ettiğinde iyileşeceğini düşünebilir. Yaşanan ilk ataklarda kişi kalp rahatsızlığı geçirdiğini ya da fiziksel bir rahatsızlık olduğunu düşündüğünden sağlık merkezlerine, acile başvurabilir

Sonuç genellikle şaşırtıcıdır. Çünkü panik atak geçirenlerde fiziksel olarak bir rahatsızlık belirlenemez. Çoğu zaman ataklar birkaç kez tekrarladığında durum anlaşılır ve panik atak teşhisi konulur.
No Attack ile panik yok! Atak hiç yok...
Genel bir durum karşısında geçirilen ataklar. Örneğin kişi deniz yolculuğunda panik atak krizi geçiriyor olabilir. Kişi motor, vapur, deniz otobüsü gibi taşıtlara bindiğinde atak yaşıyor olabilir. Her seferinde olmasa bile genellikle ataklar belirli bir durum karşısında gelir.
Nedensiz ataklar. Bu ataklar beklenmedik bir anda ortaya çıkar ve tetikleyici bir neden çoğu zaman belirlenemez.
Panik, korku, endişe hali.
Ortamı terketme, bırakıp kaçma isteği.
Karaciğer bozuklukları, hepatit,gibi
hastalıklardan korunulmasında ve bu hastalıklarla
savaşılmasında
Kalp krizi geçiriyormuş hissi. Kişi ataklarda aşırı kalp çarpıntısı hissedebilir,
bununla beraber kalp ağrısı ve kol uyuşması da yaşanabilir.
Ataklarda yaşanan durumlar:
Panik, korku, endişe hali.
Ortamı terketme, bırakıp kaçma isteği.
Kalp krizi geçiriyormuş hissi. Kişi ataklarda aşırı kalp çarpıntısı hissedebilir, bununla beraber kalp ağrısı ve kol uyuşması da yaşanabilir
Titreme.
Bayılacakmış hissi.
Nefes almakta zorlanma, nefes daralması
Baş dönmesi.
"Ölecekmiş gibi hissetme."Şiddetli geçen ataklarda kişi yaşamının son bulacağına inanırGerçeklik hissinin kaybedilmesi. Etrafın bulanıklaşması, bir hayal ya da rüyadaymış hissi.
Üşüme ya da ateş basması.
Şiddetli korku ve devamındaki fiziksel belirtiler sebebiyle kişi delirdiğini zannedebilir.
No Attack nedir?
No Attack panik atak krizlerini rahatlatmak ve uzun vadede önlemek için özel olarak geliştirilmiş tamamen bitkisel içerikli KAPSÜLdür. Sakinleştirici özelliği olan bitkiler ile hiçbir kimyasal madde eklenmeden formüle edilmiştir.

No Attack panik atak krizlerine tamamen bitkisel bir çözüm sunar. Doğa aslında her hastalığa bitkilerle çözüm sunar. Önemli olan hangi rahatsızlığa hangi bitkisel desteğin, ne kadar ve nasıl kullanılması gerektiğini bilmektir.
No Attack uzun süren araştırmalardan sonra özel bitkileri gerekli miktarda bir araya getirmiştir. Vücudunuza ve sinir sisteminize hiçbir zarar vermez.

No Attack'in amacı geçirilen şiddetli atakları hafifletmek ve uzun vadede panik atak rahatsızlığını özel bitkilerle tedavi etmektir. Özellikle son yıllarda yapılan araştırmalar bazı bitkilerin sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisi olduğunu kanıtlamıştır. No Attack de yapılan bu araştırmaları izleyerek, panik atak rahatsızlığına en doğal ve en güvenilir çözümü sunabilmek için ortaya çıkmıştır.

No Attack beyninize veya sinir sisteminize hiçbir zarar vermeden, sizi uyuşturmadan tedavi eder. İçeriğideki özel bitkisel destek en kısa sürede rahatlamanızı sağlar.


No Attack - İçeriği


No Attack İçeriği: Ginko biloba ekstractı %20, sarı kantaron, kedi otu, rezene, ginseng, harnup, karabaş otu, melisa..

Ginko Biloba: Japon Eriği olarak da bilinmektedir. Ginko Biloba’nın stresten arındırıcı, rahatlatıcı etkisi olduğu bilinmektedir. Gevşetici, sıkıntılardan arındırıcı ve rahatlatıcı etkisiyle panik atak krizlerini önleyici ve krizlerin şiddetini azaltıcı etkiye sahiptir.

Sinir hücrelerindeki düzensizlikleri önleyici ve damar spazmlarını giderici etkisi bulunur. Dolaşım bozukluklarında da faydalıdır. Kalp rahatsızlıklarına karşı koruyucudur. Alzeihmer rahatsızlığını ve zihinsel rahatsızlıkları önleyici ve geciktirici etkisi vardır.

Sarı Kantaron: Avrupa ülkelerinde yıllardır depresyon ve anksiyete tedavisinde kullanılmaktadır. Yoğun endişe, sıkıntı ve stres gibi durumlarda, depresyonda rahatlatıcı etkisi kanıtlanmıştır. Yapılan araştırmalarda depresyon tedavisinde diğer anti-depresanlarla eşdeğer bir etkisi olduğu ortaya çıkmıştır. Bu özelliğiyle panik atak krizlerini önlemeye ve krizleri geçirmeye yardımcı olur.

Kedi Otu: Avrupa’da kedi otuyla ilgili sayısız araştırma yapılmış, anksiyete ve uykusuzluğu giderici etkisi olduğu belirlenmiştir. Heyecan, stres, korku gibi durumları tedavi edicidir. Ayrıca kasları gevşetir ve fark edilir bir rahatlama verir. Bu özellikleri panik atak krizlerinin şiddetini hafifletmede ve krizleri önlemede yardımcıdır.

Rezene: Uzun senelerdir sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi olduğu bilinmektedir. Yoğun ve stresli anlarda rezene çayı içmek rahatlamada yardımcıdır. Ağrı dindirici özelliği de bulunmaktadır.

Ginseng: Sağlığı destekleyici, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkisi vardır. Çoğu kaynakta uzun yaşamın sırrı olarak geçmektedir. Rahatlatıcı, stresten arındırıcı, depresyon tedavilerinde yardımcıdır. Bu etkisiyle panik atak rahatsızlığında da etkilidir. Enerji verir ve halsizliği alır.

Harnup: Keçiboynuzu olarak bilinir. Akciğer rahatsızlıklarını giderici etkisi vardır. Antioksidan etkisi olduğu da bilinmektedir. Stresin vücuda olan etkilerini minimuma indirir. Radyasyonun etkilerini azaltır. Alerjik rahatsızlıklarda da rahatlatıcıdır. Sindirim sistemini dengeler. Kansere karşı koruyucudur.

Karabaş Otu: Sakinleştirici, ağrı giderici ve tedavi edici özelliği bulunmaktadır. Rahatlatıcı özelliğiyle hem kendisi hem de kokusu sankinlik verir. Bu sebeple panik atak rahatsızlığında da faydalıdır. Stres ve sıkıntıyı önler. Damar sertliklerini gidericidir. Beyin fonksiyonlarını düzenleyici etkisi bulunmaktadır.

Melisa: Diğer bir adı da oğul otudur. Sara ve diğer psikolojik rahatsızlıklarda faydalıdır. Melankoli, huzursuzluk, sıkıntı ve korku hallerinde sakinlik verici etkisi bulunmaktadır. Bu özellikleriyle panik atak krizlerini önlemede ve panik atak krizlerinin şiddetini azaltmada yardımcıdır. Depresyon tedavisinde de faydalı olduğu bilinen bir bitkidir.

*No Attack %100 bitkisel bir besin takviyesidir.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu