[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22183  05-11-2010 19:33 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Lady Gaganın Hayatı / Nasıl Ünlü Oldu / Ünlü Olmadan Önceki Hayatı Nasıldı

Şarkıları kadar çılgın sahne şovları ve tuhaf giysileriyle de dikkat çeken Lady Gaga'nın yaşamı da ilgi çekici.
Gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan Lady Gaga gençlik yıllarında striptiz kulüplerinde çalıştı.
Kendi cinselliğini ve çıplak insan vücudunu çok sevdiğini söyleyen Lady Gaga "18 yaşındayken striptiz kulüplerinde çalıştığını" bir röportajında açıklamıştı.
O yıllarda siyah deri giysiler giyip Black Sabbaht, Guns N'Roses, Faith No More gibi grupların müziği eşliğinde striptiz yaptığını söyleyen Lady Gaga "Aslında bu konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu işi yaptığım yıllarda ciddi anlamda uyuşturucu kullanıyordum. Ama o dönemde yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim" diye konuştu.
Katolik okulunu bitiren Gaga ailesinin maddi yardımı olmadan hayatını kurmaya daha o yıllarda karar vermiş. Zengin aile evini terk eden Lady Gaga garsonluk ve striprizcilik yaparak tek başına ayakta durmaya çalışmış.

Lady Gaga o yıllarda kişisel özgürlüğüne kavuştuğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ailem bu durumdan tabii ki hoşnut değildi. Ayrıca babam uyuşturucu kullandığım için rde üzülüyordu. Ama bırakmam gerektiğinde kendi başıma bıraktım. Herhangi bir tedavi görmedim."
Şu ana kadar hayatında sadece bir kere aşık olduğunu söyleyen Lady Gaga "O benim bu işi yapmamı değil, evimde oturmamı istiyordu. Bu yüzden onu terk ettim. Bu elbette benim kalbimi kırdı. Ama müzik benim ilk aşkımdı" diye konuştu.
Günümüzün popüler kültür ikonu sayılan Lady Gaga, pek çok ünlü şarkıcı tarafından da taklit ediliyor.
Kimi zaman saçtan, kimi zaman çiğ etten yaptırdığı elbiseleriyle davetlere katılan Lady Gaga attığı her adımla olay olmayı başarıyor.
Bu arada pop müziğin çılgın kızı Güney Carolina üniversitesi, Lady Gaga ve Popüler Kültür başlıklı bir derse de ilham kaynağı oldu..



24 yaşındaki Lady Gaga’nın bu derece popüler olması üzerine bir sosyolojik çalışma yürüten üniversite profesörü Mathieu Deflem, derlediği bilgilerden bir ders çıkacağını görünce, “Lady Gaga” sınıfını açmaya karar verdi.

Bu konuda merak edilen nokta ise Lady Gaga'nın bu derslerden birine konuk olarak katılıp katılmayacağı..

Kimi zaman erkek kılığına giren kimi zaman sahnede kanlar içinde kalıp izleyenleri şoke eden Lady Gaga, son yıllarda ortaya çıkan en çılgın popüler kültür ikonu olarak kabul ediliyor.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu