[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22101  16-10-2010 14:05 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Taksim Meydanı’ndaki çekimlere halk büyük ilgi gösterirken köylü kızı Fatmagül’ün ayağındaki 330 dolarlık Paciotti spor ayakkabılar dikkat çekti.

YENİ HAYAT İÇİN YENİ BİR ŞEHİR
Habertürk gazetesinin magazin ekinde Senaryoya göre tecavüzcülerinden Kerimi'le evlenen Fatmagül, yeni bir hayata başlamak için İstanbul'a geldi. Fatmagül'ün İstanbul'daki hayatının ilk sahneleri önceki gün Taksim Meydanı'nda çekildi.



TEKERLEKLİ SANDALYE DEVRİLDİ
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve izdihama neden olduğu çekimlerde en çok konuşulan konu ise Beren Saat'in ayakkabıları oldu. Saat'in canlandırdığı köylü kızı Fatmagül 'ün giydiği 330 dolarlık Paciotti spor ayakkabılar dikkat çekti. Bu arada çekimleri izleyen engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalyesi izdihamda devrildi. Engellinin yardımına set görevlileri koştu.

330 dolarlık ayakkabı Fatmagül'ün değil Beren'in ayakkabısıdır... Oyuncuları, hâlâ canlandırdıkları karakter sanıyor bazıları...

Cengiz Semercioğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizinin çekimleri sırasında Beren Saat'in 330 dolarlık ayakkabı giydiği haberlerinin aslını araştırıp yazdı.

Ayakkabı meselesi

Oyuncuları, hâlâ canlandırdıkları karakter sanıyor bazıları.
Sadece seyirci değil, medyada da bunu yapanlar var.
Beren Saat’i gerçekten Fatmagül zannediyorlar mesela. Önceki gün bir haber okudum, Fatmagül’ün 330 dolarlık Paciotti spor ayakkabılar giydiğini yazıyordu. “Ne bu ya” dedim...
O ayakkabıların Fatmagül’e mi Beren’e mi ait olduğunu ayırt edemiyorsan, bırak zaten bu işi. Belli ki set arasında çekilmiş fotoğraf.
Çekimler başlamadan önce prova yapılırken belli ki ayakları üşüdüğü için çoraplarını çekmiş, spor ayakkabılarını giymiş Beren Saat... Birazdan motor dendiğinde, günlük hayatında giydiği spor ayakkabıları çıkaracak, Fatmagül ne giyiyorsa onu giyecek.
Yönetmenin, set ekibinin, Beren’in gözünden kaçıp da Fatmagül’ün 330 dolarlık spor ayakkabıyla kamera karşısına geçecek hali yok.
Merak ettim, Fatmagül o çekimlerde ne giymiş diye sordurdum arkadaşlara.
Aynen dediğim gibi...



ıstanbul’a gelme sahnesinde Fatmagül’ün ayağında açık terlikler var. Çekimler sırasında ayakları üşümüş, ara verildiğinde kendi spor ayakkabılarını giymiş Beren...
Bu fotoğrafın altına da “Fatmagül’ün ayağında 330 dolarlık ayakkabıların işi ne var” diye yazdılar ya...Yıllar önce bitmiş, “oyuncularla rolleri farklıdır” tartışmasına beni yeniden döndürdüler.

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (16-10-2010 14:22 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #22102  16-10-2010 16:31 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Provalarda üşümüş de ondanmış. Gerçek çekimlerde terlikle

__________________
Çevirimiçi durumu