[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21963  16-09-2010 22:24 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Serenay Sarıkaya Silikon Taktırdı!
Lale Devri adlı dizideki bikinili sahne Serenay Sarıkaya'nın silikonlarını 'ortaya çıkardı'

Önceki akşam Lale Devri adlı diziyle ekrana gelen Sarıkaya’nın göğüslerindeki farklılık dikkat çekti.

Havuz başında bikinisiyle güneşlenirken görülen genç oyuncunun göğüslerine silikon yaptırdığı öğrenildi.

Sarıkaya daha önce Oktay Kaynarca ile polemiğe girince rol aldığı Adanalı dizisinin kadrosundan ayrılmıştı.

Serenay Sarıkaya göğüslerine Silikon mu taktırdı silikonlu mu taktırmış resimleri video indir izle

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (17-09-2010 12:21 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #22099  16-10-2010 11:03 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Göğüslerine silikon taktıran 19 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisini eleştirenlere ateş püskürdü:
“Bu yaşta yaptırılır mı diye beni eleştiriyorlar ama bakınca herkes bakıyor... Bu ne yaman bir çelişkidir."
silikonlu fotoğrafları resimleri
ALTIN PORTAKAL’DA PODYUMA ÇIKTI
Lale Devri dizisiyle ekranlara gelen Sarıkaya, önceki akşam 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen Cinema by Erol Albayrak defilesinde podyuma çıktı. Silikonlu göğüsleriyle dikkat çeken 19 yaşındaki güzel oyuncu defile sonrası, silikon taktırdığı için kendisini eleştirenlere cevap verdi: "Bu yaşta yaptırılır mı diye beni eleştiriyorlar. Bakınca herkes bakıyor ama... Bu ne yaman bir çelişkidir!"
APTAL DİYEN APTALDIR
Silikonlar sağlığına zarar vereceğini düşünse yaptırmayacağını belirten Serenay Sarıkaya, zaman zaman güzelliğinin olumsuzluklarını yaşadığını söyledi: "Bu kadın güzelse kesin aptaldır düşüncelerine maruz kalmak oldukça sinir bozucu. Sanki aptal olmadığımı gözler önüne sermek için özel bir çaba harcamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Oysa özel bir çaba harcamamam gerektiğini biliyorum ama... Asıl aptallar bana aptal diyenlerdir."
'Lale Devri'nde canlandırdığı karakterle tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Güzel kadın aptaldır diye düşünenlere ateş püskürüyor ve "Bana aptal diyen aptaldır" diyor.
Yeni nesil oyuncular arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Serenay Sarıkaya, henüz 19 yaşında. Bugüne kadar üç televizyon dizisinde rol alan oyuncu, 'Lale Devri'ndeki Yeşim karakteriyle beğenileri toplamayı başardı. Sarıkaya, güzelliğiyle dikkatleri çekerek mankenlik ve oyunculuğa başlamış olsa da geleceğinin buna bağlı olmadığım il düşünüyor. Altın Portakal Festivali'ndeki Erol Albayrak defilesinde podyuma çıkan Sarıkaya, hakkında tüm merak edilenleri HT Magazin'e anlattı.
&񗳐 Kariyerini nasıl planladınız?
Tamamen oyunculuk üzerine yaptIm. özellikle 'Lale Devri'nde canlandır' eliğim Yeşim karakteriyle birlikte kariyerimi oyunculuk üzerine yapmam gerektiği konusunda daha kararlı bir hale geldim. Çünkü Yeşim ile birlikte oyunculuğumun kabul gördüğüne inanıyorum.
&񗳐 Sizce kariyerinizin en önemli adımını 'Kötü' bir karakterle atmak risk değil mi?
Evet, doğru söylüyorsunuz. Türk halkı genelde kötü karakterleri canlandıran kişilere biraz soğuk davranır. Yolun başında böyle bir karakteri canlandırdığım için bazı olumsuz tepkiler aldım. Ne var ki, Yeşim kötü bir karakter değil. Bunu ileriki bölümlerde göreceğiz. Bu nedenle ortada bir risk olduğunu düşünmüyorum.

'ÇABUK DEMORALİZE OLURUM'
&񗳐 'Esas kız'ı canlandırmak varken neden yan roldeki bir karakteri canlandırıyorsunuz? 'Nasıl başlarsanız öyle gidersiniz' yargısına inanmıyor musunuz?
'Lale Devri'nden söz ediyorsanız orada üç başkarakter var. Bunlardan biri de benim canlandırdığım Yeşim. Tam tersine, henüz yeterince pişmemişken başkarakter canlandırmak benim için biraz erken. Bu da yakaladığım iyi bir şans.
&񗳐 19 yaşındasınız. Ve belli bir şöhrete sahipsiniz. Bundan hoşnut musunuz?
Açıkçası şöhret olmak beni zorladı. Hep güçlü olmak zorundayım. Çabuk demoralize olan biriyim, dolayısıyla benim için daha zor. Allah'tan annem demoralize olduğum an toparlıyor. Avantajları da var elbette. Bunlardan biri de hata yapıldığında telafi etmek için zamanın olması.
&񗳐 Şöhret bazen otokontrolünüzü kaybetmenize neden olmuyor mu?
Hayır, olmuyor. Her şeyden önce 'Ben şöhretim küçük dağları da ben yarattım' havasında dolaşmıyorum. Ayrıca ben sanıldığının aksine son derece ailesine bağlı, evcimen biriyim. Gözüm eğlencede, gezmede-tozmada değil. Kışın köşklerde, yazın yalılarda yaşamak gibi bir hayalim de yok. Bu nedenle de otokontrolümü kaybetmem pek mümkün değil.
&񗳐 Hayattan neler bekliyorsunuz?
Açıkçası öyle çok büyük beklentilerim yok hayattan. Annemle babam ben küçük yaştayken ayrıldılar. Bu nedenle hayattaki önceliğimi annemin mutlu olmasına verdim. Mutlu olsun diye her zaman başarılı olmaya ve kontrolümü kaybetmemeye çalıştım. Gelecekten beklentilerim de yine bu doğrultuda. Annemle birlikte mutlu bir yaşam sürmek ve elbette yaptığım işte en iyiler arasında olmak...

'MÜZİK KARİYERİ DE YAPACAĞIM'
&񗳐 Güzel olmak nasıl bir duygu?
Kendimin o yönüyle bugüne kadar hiç ilgilenmedim. Ancak bu nedenle modellik ve oyunculuk yaptığımın da farkındayım. Dezavantajları da yok değil. "Bu kadın güzelse kesin aptaldır" düşüncesine maruz kalmak oldukça sinir bozucu. Bu nedenle, aptal olmadığımı gözler önüne sermek için özel bir çaba harcamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Oysa çaba harcamamam gerektiğini de biliyorum. Bu ikilem içinde olmak canımı fena halde sıkıyor. Asıl aptallar, bana aptal diyenlerdir.
&񗳐 B planınız nedir?
Açıkçası bir gün gelir oyunculuk yapamazsam düşüncesiyle değil de kendi zevklerim için bir B planım var. O da müzik eğitimi alarak bu yönde çalışmak. Oyunculuğa devam etsem de müzik üzerine bir kariyer yapmak istiyorum.
Habertürk

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (16-10-2010 11:08 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu