[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21834  28-08-2010 16:33 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Yıllar önce Hülya Avşar'ın 4 adam tarafından tecavüze uğramasını beyazperde de izlemiştik, şimdi aynı hikayede Beren Saat'in 4 erkek tarafından tecavüze uğramasını izleyeceğiz.1.bölüm 2.bölüm özet fragman izle

Fatmagül'ün suçu ne? adlı film yıllar önce sinema filmi olarak yayınlandığında Hülya Avşar'ın belki de oyunculuğunu ilk yapıt olarak Türk sineması tarihine adını altın harflerle yazdırdığı ilk film olmuştu. Bir de Hülya Avşar'ın Fatmagül rolünde, hakim karşısında "Bizim hiç komşumuz yok ki" dediği sahne var ki, gözleri çakmak çakmak aynı kaderi paylaşmış tüm kadınların acısını bir çift gözde beyaz perdeden tam yüreğinizi parçalayarak anlatır tüm hikayeyi... Hülya AVşar'a Türk sinemasında Berlin in Berlin kadar popülist olmasada sinemanın ana damarlarında iyi bir damar edindiren roldür Fatmagül... Hülya AVşar devrin en popüler yıldızıdır ve böyle bir hikayede de başrol sadece ve sadece ona teklif edilebilirdi ve öyle de oldu... Aytaç Arman'ın muhteşem oyunculuğu karşısında Popüler ama çaylak Avşar Kızı adeta bir deve dönüşüyor ve kompleksini bir kenara bırakabilmiş her sinema adamı tarafından ayakta alkışlanıyordu.

Şimdi Fatmagül'ün suçu ne? adlı filmin dizi versiyonu çekilme kararı verildiğinde yine dönemin en popüler starına rol gitti, yani Beren Saat'e... Beren Saat iyi bir oyuncu, kendini bu konuda isptaladı. Fatmagül'e Hülya Avşar gibi ruh katabilir mi* şimdilik bunu bilmiyoruz ama bekleyip göreceğiz.

İşte sizlere Fatmagül'ün hikayesi...

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Fatmagül genç bir köylü kızıdır. Bir gün ona 3&񗝢ü zengin çocuğu olmak üzere 4 adam tecavüz ederler. Kızın deli bir abisi dışında kimsesi yoktur. Ama devlet onu korumak için failleri yakalayıp hapse atar.

Zengin cocukların aileleri tek çözümü fakir çocuğu kandırmakta bulurlar. Bir sene evli kalsın, hemen boşatacaklardır ikisini, söz verirler. Fatmagül o sırada hamile değildir, hamile kaldığı için degil, tecavüze uğradığı için Türk kanunlarına göre tecavüzcülerden birisi onunla evlenirse dava düşecektir.

Felaket bir dramdır bu. Gencecik kız sevmediği bir tecavüzcü ile evlendirilir. Üstelik adam bundan oturu inanılmaz pişmandır. Zengin çocuklar kendi şehirlerine dönmüş, o bu herkesin yattığı kızla bir evde üstelik evli olarak kalmıştır. Başından atmaya çalışır kızı, ama atamaz. Bu onu daha da hırslandırır. İçer, döver kızı. Her şeyin sorumlusu olarak bu kızı görür.

Sarhoş bir gecesinde yine kızla birlikte olur. Kiz sevmiştir onu, kabul eder. Ama ne zaman ki hamile kalır kız, adam sinirlenir… Bu sefer hastanelik edene kadar döver, kızın karnına attığı tekmeler doğmamış bebeğini öldürür. Fakat kız onu ele vermez hastanede, düştüm der ısrarla. Bu olay aklını başına getirir adamın. Sonuçta tecavüz etmiş olan onlardır.fatmagülün sonu ne olacak..

tecavüz sahnesi izle

[izlecom]2612705[/izlecom]

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (22-09-2010 17:19 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu