[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21793  21-08-2010 18:51 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
StarCity Alışveriş Merkezine Nasıl Gidilir ?

StarCity Alışveriş Merkezine Nasıl Gidilir ? Yol Tarifi ve Harita Kroki


E-5 (Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy yönü): Beylikdüzü, Sefaköy yönünden gelirken İkitelli tabelasından girin. Kuyumcukent’i geçip Yenibosna tabelasından (ilk sapaktan) sağa sapın. 50 metre sonra solda Starcity Outlet Center’ı göreceksiniz.

E-5 (Topkapı, Merter, Şirinevler yönü): Topkapı, Merter ve Şirinevler yönünden giderken ‘Havalimanı ve İkitelli’ tabelasından sapın. Birinci sapağı geçip Yenibosna tabelasından (ikinci sapaktan) girin. StarCity Outlet Center, 50 metre sonra solda.

TEM (Hadımköy, Ambarlı ve Çatalca yönü): Hadımköy, Ambarlı ve Çatalca yönünden gelirken Atatürk Havalimanı tabelasını takip edin. Yaklaşık iki kilometre sonra Yenibosna tabelasından girin. Yenibosna tabelasının sağında Altur’u, solunda KOM’u göreceksiniz. Tabeladan saptıktan sonra köprünün üstünden karşı yöne devam edin, 150 metre sonra Star City Outlet Center karşısına çıkacak.

TEM (Beylikdüzü, Avcılar gişeler yönü, Maslak, Gaziosmanpaşa ve Tekstilkent yönü): Beylikdüzü, Avcılar gişeler yönü, Maslak Gaziosmanpaşa ve Tekstilkent yönünden giderken Atatürk Havalimanı tabelasından takip edin. Yaklaşık iki kilometre sonra Yenibosna tabelasından (3. Sapaktan) girin. Yenibosna tabelasının sağından Altur’u solunda KOM’u göreceksiniz. Tabeladan saptıktan sonra köprünün üstünden karşı yöne devam edin, 150 metre sonra Star City Outlet Center karşınıza çıkacak.

star city e nasıl gidilir

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (24-02-2011 20:13 GMT+2 saat, ago)
__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu