[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21480  01-08-2010 14:07 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Erkeği Kendinize Bağlamanın Yolları
Bir Erkeği Kendime Nasıl Bağlayabilirim?
Onu Kendime Nasıl Aşık Edebilirim? Aşık Etme Yolları

Bayanlar erkekleri umursamaz, bencil ve egoist olarak bilirler. Oysa bu düşünceler gerçeği yansıtmaz. Erkekler her ne kadar dışarıdan bu şekilde görünselerde aslında çok duygusal ve sevgiye muhtaç yaratıklardır. Bir erkeğin hayatta en çok ihtiyaç duyduğu şeyin anne sevgisi olduğunu biliyor musunuz? Zaten şöyle bir bakınca erkek çocuklarının anneye daha bağlı olduğunuda görebilirsiniz. Bunun sebebi de şudur. Erkekler duygusal olarak şefkat bekleyen, kendileri ile ilgilenilmesinden hoşnut olan yaratıklardır. Bir sevgili ya da bir eşde erkeğe aynı hislerle yaklaşabilir ancak bir anne gibi olamazlar. Erkekler annelerine hissettikleri o güven ve samimiyet duygusu içinde ki bağlılıklarını başka kadınlarda bulamazlar. Bu yüzden bir erkeği kendine bağlamak isteyen kadının yapacağı ilk şey onun güvenini sağlamak olacaktır. Bayan olarak bir erkeğin güvenini sağladığınızda artık onu avucunuzun içine almış sayılırsınız. Çünkü size güven duyan erkek ona şefkat gösterdiğiniz her an için size her anında sığınacak bir liman gözüyle bakar. Her türlü mutluluğunu, derdini, öfkesini sizinle paylaşır. Karşılığında da sizden alacağı bir öpücük ya da şefkat gösterisi onun size daha da bağlanmasını sağlayacaktır.

Erkekleri kendine bağlamak isteyen bir bayanın yapması gereken ilk şeyin erkeğinin güvenini sağlamak olduğunu söyledik. Bunun yanında erkeği kendine daha sıkı bağlamanında yolları var elbet. Bunlarda biri erkeğin zaaflarına cevap vermektir. Erkeklerin güzel bayanlara karşı zaafının olduğunuda elbette ki biliyorsunuzdur. Eğer kendinize özen gösterip erkeğiniz için güzelleşme çabalarına giriyorsanız bunu emin oldun fark edecektir. Bu da erkeğin daha çok hoşuna gider. Kendisi güzelleşmiş, bakım yaptırmış bir bayana bağlılığı artıcaktır. Kendisinin önemsendiğini düşünecektir. Bu da erkeği kendinize bağlamanın bir başka yolu.

Tüm bunlar yanında erkeğinizi kendinize bağlamanın bir yolu ona bir yolla ihtiyacınız olduğunu belirtmektir. Erkekler sahiplenmeyi, koruyup kollamayı severler. Siz belki bunu gurur meselesi yapabilirsiniz. Ben kendimi koruyamaz mıyım diyerek. Elbette korursunuz ama kendisini erkeğinizin yanında ona güvendiğinizi, onun sizi sahiplenerek tüm kötülüklerden koruyabileceğini hissettirseniz erkeğiniz sizi daha çok sakınır ve size bağlılığıda artar.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu