[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21479  01-08-2010 14:01 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
yelekli kravatlı damatlık çeşitleri örnekleri klasik farklı papyonlu siyah takım elbise beyaz takımlı fotoğraf resimler fiyatları kaç paradır kaç tutar mal olur














Beyaz Damatlıklar / Krem Rengi Damatlık








siyah karizmatik modeller





lacivert damatlık modelleri





Damatlık Seçimi- 2009 Damatlık Modası- Damatlık Fiyatları
Yaz geliyor. Evlilik mevsimi yaklaştı. Çiftleri bir ömür boyu birlikteliğe taşıyacak düğün tarihi her geçen gün yaklaşıyor. Müstakbel gelin ve damatlar bu özel gün için çeşitli hazırlıklara çoktan başladı. Evler araştırıldı çeyizler düzüldü hatta ev eşyaları bile satın alındı. Ancak düğünün en önemli aşaması olan gelinlik ve damatlık işleri yine sona bırakıldı.

Damatlık bir erkeğin olmazsa olmazıdır. Düğün öncesi mağaza mağaza gezerek kendine uygun model arayan damat adaylarımız için bir takım önerilerimiz var. Kafanızda henüz ne çeşit bir damatlık giyeceğiniz konusunda fikriniz yoksa bu yazıda ki önerileri inceleyebilirsiniz. Damatlık almadan önce bedeninizi iyi ölçmelisiniz. Bu nedenle yapmanız gereken ilk şey ayna karşısına geçerek vücudunuzu incelemektir. Kendinize karşı dürüst olun. Sahip olmadığınız atletik bir vücut içinde göbeğinizi içeri çekip kendinizi kasmayın. Bu sizi atletik vücutlu sıfatına değil kendini tatmin etmeye çalışan çaresiz göbekli sıfatına sokar. Ayna karşısında kendinizi olabildiğinde serbest bırakın. Vücut tipinizi zayıf, atletik, normal ya da kilolu olarak uygun bulduğunuz bir sınıfa koyun. Daha sonra vücut ölçülerinizi kalça, göbek ve omuzdan ölçün bir kanara yazın. Çünkü damatlığınızı yaptırırken ya da satın alırken buna ihtiyaç duyacaksınız. Gelelim damatlık için renk ve model seçimine. Klasik bir damatlık kumaş pantolon, gömlek kravat ve ceketten oluşur. Sizde sınırları zorlamadan klasik bir tercih yapmak istiyorsanız siyah ceket beyaz gömlek ve koyu renk kumaş pantolondan vazgeçmemelisiniz. Ancak sıradışı orjinal birşeyler giymek istiyorsanız kravat yerine smokin havasında papyon takabilir ya da kravatınızda çeşitli renkler hatta animasyon kahramanlarının figürlerini taşıyan ürünler seçebilirsiniz. Klasiklikten dışarıda bir görüntü sergilemek amacınızsa sivri burun ayakkabılar yerine sportif ayakkabıları kumaş pantolon altına giyebilirsiniz. Örneğin tiger, conserverse, adidas ve nike markalarının kumaş pantolon altına giyelebilecek çok şık ürünleri vardır. Bunun yanında Kemal Tanca, diesel, ducker, paul&shark gibi klasik stilleri olan markalarda tercihiniz olabilir. Peki tüm bunları yaparken damatlık ve bu ürünlerin fiyatlarını eminim merak ediyorsunuzdur. Evliliğe girmeden önce çok büyük masraflara girmiş olabilirsiniz. Bu masraflar üzerine bütçenize uygun bir damatlık istiyorsanız bütün damatlık aksesuarlarınızı tek tek almanızı öneririz. Bugün piyasada damatlık fiyatları herşey içinde dahil 850 liradan başlıyor ve 2000 lira ya kadar çıkabiliyor. Bu tabi tercih ediceğiniz yere ve markaya göre değişiyor. Siz uygun fiyatta bir damatlık istiyorsanız 20 lira gömlek 10 lira kravat 20 lira kumaş pantolon ve 25 lira da bir ceketle bu işten en ucuz şekilde kurtulabilirsiniz. Ancak bu özel gün için kendinizi bu kadar sınırlamayın. Bu sizin için oldukça özel bir gün ve paranın bu gün için geri planla kalmasınıa önem verin. Dilerseniz smokin veya damatlık kiralayabilirsiniz. Günlük kirası 150 lira ile 750 lira arasında değişen çok şık ve kaliteli damatlıklar bütçenizi sarsmayacak ve ayrıca bu özel gününüzde size kaliteli ve göze hitap eden bir damatlık giyebileceksiniz. Damatlık fiyatlarını bir çok mağazada arada uçurumlar kadar farkla bulabileceğinizide unutmayın.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu