[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21475  01-08-2010 13:37 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Evlilik Teklifi Nedir:

Evliliğe ilk adımı atmak istiyorsunuz. Sevdiğiniz, ömür boyu bir hayatı paylaşmak istediğiniz kişiye evlenme teklifinde bulunacaksınız. Bazı istisnalar hariç genelde bu romantik teklif erkeklerden beklenir ve onlar tarafından yapılır.

Romantik Bir Evlenme Teklifi Nasıl Olmalıdır? Yaşanmış Gerçek Evlenme Teklifleri

Her gelin adayı romantik bir evlilik teklifini hayal ederken her damat adayı da edeceği teklifin herkesinkinden farklı ve unutulmaz olmasını ister. Eğer siz de sevdiğiniz kadına ömür boyu birlikte olmayı teklif ederken nasıl romantik olacağınızı düşünüyorsanız yazımızı okuyun ve sizin için en uygun olan teklifi seçin.

Evlilik teklifinin özel olması demek evlilik için atılan ilk adımın özel olması anlamına gelir. Bu nedenle evlilik teklifini yapmadan önce iyice düşünmeli size ve sevdiğiniz kadına en uygun olan şartları yaratmalısınız. Böylece ilerde geçmişe dönüp baktığınızda o anı hiç unutmazsınız.

Özel anlar

Evlilik teklifi çok özel bir andır. Bazı kişiler teklifi kalabalık yerlerde yapmayı tercih ederken bazıları da romantik anları seçer. Böylece özel bir teklif yapmış olur.

Ona mum ışığında güzel bir sofra hazırlayın. Hazırladığınız yemeklerin afrodizyak özellikli olmasına dikkat edin. Yemeğinizi yedikten sonra müstakbel gelin adayına onu çok sevdiğinizi ve onunla bir ömür geçirmek istediğinizi söyleyin. Bu romantik teklif çok tanıdık olsa da iki sevgili için unutulmaz bir andır.

Ona rahatlatıcı bir ayak masajı yapmayı teklif edin ve ayak parmağına yüzüğü takın. Yüzüğü fark ettiğinde onunla evlenmek istediğinizi söyleyin.

Ona en sevdiği çiçeklerden gönderin ve içine de evlilik yüzüğünü koyun.

Evde romantik bir sinema gecesi hazırlayın ve mısır patlatın. Patlamış mısırın en sonuna ise yüzüğü koyun. Sevgiliniz sonunda yüzüğü bulacaktır.

Sevgilinizin görebileceği her yere onu neden sevdiğinizi anlatan küçük notlar yazın ve son nota da “Bu nedenle seninle evlenmek istiyorum” yazmayı unutmayın. Daha sonra da karşısına elinizde bir yüzükle çıkın.

Mevsimlere göre romantik fikirler evlenme teklifi örnekleri

Yaz mevsimi

Birlikte kumsala gittiğiniz bir gün o başka bir şeylerle ilgilenirken siz kumların üzerine “Benimle evlenir misin?” yazın. Yazıyı fark ettiğinde ise dizlerinizin üzerine çöküp ona yüzüğü uzatın.

Kumdan bir kale yapın ve kalenin en tepesine yüzüğü yerleştirin. Fark ettiğinde onun kalbinizin prensesi olduğunu söyleyin ve evlenme teklifi edin.

Üzerinde “Benimle evlenir misin?” yazan bir uçurtmayı görebileceği şekilde gökyüzünde havalandırın.

Havuzun dibinde bir şey olduğunu söyleyin ve aşağıya dalın. Çıktığınızda elinizdeki yüzüğü onun parmağına takın ve evlenme teklifinizi yapın.

Yüzüğü bir istiridye içine koymak da oldukça etkileyici olacaktır.

Kış mevsimi

Evlenme teklifinizi karın üzerine yazın ve ona sarılıp, ısıtırken evlenme teklifinizi yapın.

Hafta sonu için bir kayak tatili ayarlayın ve ona orada evlenme teklifi edin.

Eldivenlerinin içine yüzüğü saklayın ve fark ettiğinde evlenmek istediğinizi söyleyin.

Kardan adam yapın ve yüzüğü de kardan adamın eline takın. Yüzüğü gördüğünde ise yere çömelin ve teklifinizi yapın.

Şömine önünde romantik bir yemekten sonra beraber bir hayatı paylaşma teklifinde bulunun.

Farklı fikirler

Eğer sevdiğiniz kadına günümüz teknolojisiyle evlenme teklif etmek isterseniz sanal dünyanın nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Örneğin ona bir web sitesi yapar ve teklifinizi burada yaparsınız.

Onu balonlarla dolu bir odayla şaşırtabilir ve yüzüğü balonların arasına saklayabilirsiniz.

Müstakbel eşinize çikolata dolu bir kutu verin ve yüzüğü de kutunun tam ortasına yerleştirin.

Yüzüğü bir buzun içine saklayın ve içeceğinin içine atın. Fakat yutmaması için dikkatli davranmanız gerekebilir.

Müziğin gücünü de kullanabilirsiniz. Örneğin, ona sizinle evlenmesini isteyen bir şarkı yaptırabilirsiniz ya da ikinizin şarkısını bir müzik enstrümanıyla çalarak sonunda ondan hayat arkadaşınız olmasını isteyebilirsiniz.

-----------------------
Çok Farklı Bir Evlenme Teklifi


Çok Özel Bİr Evlenme Teklİfİ
Günlerce, hep onu düşünmüştüm. O ise beni sadece bir iş arkadaşı olarak görüyordu. Hatta bir seferinde, kız arkadaşıyla kavga etmiş ve bana cep telefonunu uzatarak, onu aramamı ve ikna etmemi rica etti. Göz yaşlarımı içime akıtarak, kıza telefon açıp barışması için ikna etmeye çalıştım. Sanki tanrı dualarımı duymuştu. Kız hiçbir şekilde barışmaya yanaşmıyordu. Ben üstüme düseni fazlasıyla yapmıştım. Aradan birkaç hafta geçmişti. Haldun olanları unutup, eski neşesine kavuşmuştu. Bir akşam saat 22:00 sularında cep telefonuma bir mesaj geldi. Mesajın sahibi Haldun’du. Mesaj şöyleydi.

-Yarın bana son kez yardım etmeni istiyorum. Hayatımın aşkını buldum. Ne olur benimle evlenmesi için onu ikna et. Bu mesaj beni beynimden vurmuştu. Gün ışıyana kadar yanağımdan süzülen yaşlar yastığımda acı ve unutulması mümkün olmayan bir iz bırakmıştı. İşe giderken ayaklarım beni geri geri götürüyor, yol bitmesin diye sürekli dua ediyordum. Hayatımda ilk ve son kez aşık olmuştum ve bu aşkı ben kendi ellerimle yok edecektim. Mesaime yarım saat geç gittim. İçeri girer girmez Haldun , bu günün hayatındaki en mutlu gün olduğunu ispatlar gibi neşeli ve bir çocuk gibi heyecanlı yanıma geldi. Ben ise yenilgiyi çoktan kabullenmiştim. Ama sevdiğimin mutluluğu beni teselli ediyordu. Haldun, iyi günler dedikten sonra hemen konuya girdi.

-Yeşim, senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Ama inan çok yüce bir olaya vesile oluyorsun. Elindeki telefon numarasını bana uzattı. Bu numarayı arayıp, karşı tarafa;

-Haldun seni hayatını paylaşacak kadar çok seviyor. Lütfen onu kırma ve evlilik teklifini kabul et. İnan seni şimdiye kadar kimseyi sevmediği kadar çok seviyor. Dememi istedi. Masama;

-Bu emeğinin karşılığı değil ama, diyerek küçük bir hediye paketi bıraktı. Elimdeki telefon numarasını çevirmeye başladığımda parmaklarımdaki titremeyi görecek diye çok endişelendim. Telefon çalmaya başlamıştı. Birden masamdaki kutudan love story müziğini duydum. Telefon halen kulağımdaydı. Bir yandan da kutuyu açmaya çalışıyordum. Kutuyu açtığımda bir cep telefonu gördüm. Telefonu aldım ve açtım. Haldun bir hamle ile masamdaki iş telefonunu kulağımdan aldı. Ben ise gayri ihtiyari cep telefonunu kulağıma götürmüştüm. Haldun şimdiye kadar duymayı her şeyden çok istediğim, bir kerecik duyduğumda ölmeyi bile kabul edeceğim o cümleleri söylemeye başladı. Ben ise göz yaşlarımı tutamadım ve boynuna sarıldım.

--------------------------------

Ona çok özel bir şekilde evlenme teklif etmek istiyorsunuz. Birkaç orjinal öneri duymak ister misiniz?

Marjinal bir evlenme teklifi
Kız arkadaşınızla birlikte yaptığınız bir spor varsa, örneğin birlikte dağ tırmanışı yapıyorsanız ya da dalıyorsanız birlikte bu sporu yaptığınız zaman evlenme teklifi etmek için uygun bir atmosfer yaratabilirsiniz. Örneğin dağın zirvesine ulaştığınızda ona ‘benimle evlen’ diyebilirsiniz.

Kendinizi videoya kaydedin
Kamerayı kurup karşısına geçin ve sanki karşınızdaymış gibi ona olan hislerinizi anlatın. Konuşmanızı ‘benimle evlenir misin?’ sorusuyla bitirin. Emin olun bu çok hoşuna gidecektir.

Uçakta evlenme teklifi
Uçakla birlikte bir yere seyahat ederken şöyle bir anons yapıldığını bir düşünsenize: ‘Şu an İstanbul üzerindeyiz ve 5 dakika sonra yere ineceğiz. Bu arada Aslı, Polat seninle evlenmek istiyor’.

Reklam panoları ne güne duruyor?
Düşünsenize kız arkadaşınız işten eve dönerken evine en yakın reklam panosunun üzerinde şöyle bir yazıyla karşılaşıyor: ‘Aynur benimle evlenir misin?’

Sinema ekranından evlenme teklifi
Beraber romantik bir film izlemeye gittiniz. Film başlamadan önce ekranda kocaman bir yazı beliriyor: ‘Hülya eşim olur musun?’

Sevgililer günü sürprizi
Sevgililer gününde ona çiçek ve çikolata almak yerine ona en büyük armağanı aşkınızı sunmanın en güzel yolu ‘Benimle evlenir misin?’ sorusundan geçiyor. Kız arkadaşınız bu sorudan sonra bu sevgililer gününü asla unutmayacaktır.

Ahlaksız teklif
Sevişmenizin en ateşli anında ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Fiziksel olarak zirveye doğru yavaş yavaş ilerlerken ruhsal olarak da büyük bir tatmin yaşayacak ve bu anı ömrünün sonuna kadar unutmayacaktır.

Doğum günü hediyesi
Ona doğum gününde evlenme teklif etmeye ne dersiniz? Tüm sevdiklerinin bulunduğu bir ortamda bu soruyu duymak inanın çok hoşuna gidecektir.

Radyodan evlenme teklifi
Kız arkadaşınızın her gün belli bir saatte dinlediği bir radyo programı varsa o programın sunucusuyla daha önceden konuşup teklifi sizin yerinize dile getirmesini isteyebilirsiniz. O soruyu sorduktan sonra da canlı yayına bağlanarak bir kez de siz kız arkadaşınıza o özel soruyu sorabilirsiniz.
nasıl edilir söylenir

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu